Suç Makinesi Haberleri

Suç Makinesi Haberleri

Elazığ'da suç makinesi 4 zanlı, çaldıkları malzemelerle yakalandı

Elazığ'da her biri hakkında birden fazla suç kaydı bulunan 4 kişi, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Elazığ'da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı.

Elazığ'da turisti ve yoldan geçen birini yaralayan suç makinesi tutuklandı

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 9 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki şüpheli tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs adliye çıkışı gazetecilere küfürler ederek pişkin bir şekilde, 'Çek çek yakında da çek uzaktan da çek' dedi.

Suç makinesi hırsızlar suçüstü yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan ve çok sayıda suça karışan 2 hırsız, Kartepe'de bir evi soymaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

Suç Makinesi Hırsızlar Yakalandı

Elazığ'da orta hasarlı bir binada hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şahıs yakalandı. Birçok suç kaydı bulunan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Suç makinesi yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinden 2 adet LCD televizyon ve bir ikamet önünde bulunan kangal cinsi köpek çalan hırsız yakalandı. Şahsın 18 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.