Sudan Haberleri

Sudan Haberleri

Alimler Birliği Başkanları, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Yemen Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Abdullah Zindani, Sudan Alimler Birliği Başkanı Dr. Abdulhay Yusuf, Filistin Alimler Birliği Türkiye Şube Başkanı Dr. Huzeyfe El-Hati ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

Sudan cansız bedeni çıkartılan balıkçı olayında soruşturma başlatıldı

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulunmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.

Elazığ'da baraj gölünde kaybolan şahsın cansız bedeni sudan çıkarıldı

Elazığ'da Keban Barajı'nda tekneyle birlikte suya gömülen ve bugün su altı arama cihazı ROW ile yeri tespit edilen şahsın cansız bedeni, dalgıçlar tarafından sudan çıkartıldı.

Sudan ucuz maç bileti

Elazığspor yönetimi, Bursa Yıldırımspor maçı biletlerini 1 TL olarak belirledi.

Dalgıçlar baraj gölüne daldı, tekerlekten halata kadar birçok atık çıkardı

Elazığ'ın Keban ilçesinde baraj gölüne dalış yapan dalgıçlar, tekerlekten halata kadar birçok atığı sudan çıkartarak çevre kirliliğine dikkat çekti.

Sudan’da otobüs devrildi: 11 ölü, 38 yaralı

Sudan'ın Kuzey Kordofan eyaleti'nde bulunan El-Ubeyd kenti girişinde bir otobüsün devrilmesi sonucu 11 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

Kayıp balıkçının cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ'da balık tutmak için Murat Nehri'ne giden ve geceden itibaren haber alınamayan 45 yaşındaki Zülfü Şeker'in cansız bedenine ulaşıldı. Dalgıçların ulaştığı Şeker'in cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Ağlardan kurtarılan balıklar, suya bırakıldı

Elazığ'da Keban Baraj gölünün kollarından Murat Nehri'nde yapılan çalışmada kaçak avcılar tarafından atılan ağlar sudan çıkartılarak yakalanan balıklar geri bırakıldı.