Sünnet Haberleri

Sünnet Haberleri

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği Ve Güçlü Haber Gazetesi’nin Elazığ’da düzenlediği sünnet şöleninde 85 çocuk sünnet edildi.

Kovancılar Belediyesi toplu sünnet şöleni düzenledi

Kovancılar Belediyesi Kapıaçmaz Mesire Alanı'nda toplu sünnet şöleni etkinliği gerçekleştirildi.

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.

Kazan’ın “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Hadis, Arap dili ve Edebiyatı alanında çalışmalar yapmakta olan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan “Hanefi Alimlere Göre Hadis Usulü” adlı eserinden sonra “Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri” adlı eseri Asalet Yayınları tarafından okuyucularının beğenisine sunuldu. 

Erdem ailesinin mutlu günü

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden Kayhan Fazıl Erdem'in oğlu Muaz Kayhan Erdem düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı...

Demir ailesinin mutlu günü

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in çocukları Ahmet Karahan ve Devlet Bilgehan Demir’in sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı. 

Elazığ'da Ahıska Türkü çocuklar için toplu sünnet töreni düzenlendi

Ukrayna'nın Herson kentinden Elazığ'a gelen Ahıska Türklerinden sünnet olmayan 80 çocuk düzenlenen etkinlikle sünnet edildi.

Elazığ Belediyesinden sünnet şöleni

Elazığ Belediyesi tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Davulcu sünnet düğününde kendinden geçti

Elazığ'da sünnet düğününe katılan bir davulcu ilginç hareketleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Davul çalarken kendinden geçen şahıs, yere uzanıp ölü taklidi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği Taha'yı sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık tedavisini üstlendiği 7 yaşındaki Taha Sis'i sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmazken, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da kirvesi oldu.

Yetim Kardeşlerin Sünnet Hayali İHH Tarafından Gerçekleştirildi

Elazığ'da yetim olan Yaser Sirac ve Ahmet Eren kardeşler, İHH tarafından sünnet ettirildi.

Sünnet olan iki kardeşe, itfaiye ekiplerinden sürpriz

Elazığ'da itfaiye ekipleri, sünnet olan iki kardeşe sürpriz yaparak onları ziyaret etti. Kardeşler itfaiye aracına binerek tur attı.

Sünnet olan çocuklara Mehteran eşliğinde tırla şehir turu

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi kapsamında sünnet ettirilen çok sayıda çocuk, Mehteran eşliğinde bindirildikleri tırla şehir turu atarken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi kapsamında dezavantajlı çocuklar için sünnet şöleni düzenleneceği belirtildi.

Lösemiyi 2 kere yenen Umutcan, sünnetinde doyasıya eğlendi

Elazığ'da lösemi hastalığını 2 kere yenen Umutcan Deniz, sünnet düğününde doyasıya eğlendi.

Küçük Kadir'in 'Sünnet Düğünü' hayali gerçek oldu

Elazığ'da daha önce 'Keşke babam olsaydı da sünnet düğünümü yapsaydı diyen 7 yaşındaki Kadir'in, hayali gerçek oldu, konvoy eşliğinde tören yapıldı.

Uzmanlardan kene uyarısı

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kırım Kongo Kanamalı Ateşine (KKKA) neden olan keneler konusunda uyarıda bulundu.