Şüpheliler Haberleri

Şüpheliler Haberleri

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık: Kamyonla köye gelen hırsızlar 15 evi talan etti

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 15 evi talan etti. Televizyondan peteğe, bakır kazandan çamaşır makinesine değerli gördükleri her şeyi kamyona yükleyen hırsızlar, kayıplara karıştı. Haberi aldıktan sonra koşarak evlerine gelen vatandaşlar şok geçirirken, jandarma ekipleri şüphelilerin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli, yaptıkları hırsızlık sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İkiz kardeşlere 2 gün arayla silahlı saldırı

Elazığ'da 2 gün arayla silahlı saldırıya uğrayan ikiz kardeşler yaralandı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen şüpheliler 'Nina'ya takıldı

ELAZIĞ (İHA) – Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli, dedektör köpek 'Nina' sayesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 9 ayrı evden hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da 9 ayrı evden hırsızlık yapan 2 şüpheli, polis ekiplerinin 1630 saatlik güvenlik kamerası ve KGYS incelemelerinin ardından tespit edilerek yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Elazığ'da rögar kapağı çalan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da 7 adet rögar kapağını çalan 4 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Elazığ'da suçüstü yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Elazığ'da kablo çalan hırsızlar, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta, dedektör köpeği Alex'in de yardımıyla yapılan aramada sebze poşetinin içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

66 suç kaydı bulunan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 66 suç kaydı bulunan ve içlerinde hırsızlıktan aranması olan 2 şüpheli, çalıntı motosiklet ile gezerken suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Salça bidonunda uyuşturucu taşıyan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından şüpheli görülen bir araçta dedektör köpek 'Nina' ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 104 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 104 ayrı suç kaydı bulunan 3 şüpheli, hırsızlık yaptıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da mazgal hırsızı ve aranan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da mazgal hırsızı ile aranma kaydı bulunan şüpheliler yakalandı.

Kuyumculara sahte altın satan şüpheliler yakalandı, bir kadın tutuklandı

Elazığ'da kuyumculara 15 bin TL değerinde sahte altın satarak dolandıran 2'si kadın 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden bir kadın tutuklandı.

Elazığ'da çapa motoru ve kangal köpeği çalan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da merkeze bağlı Hankendi köyü Yenikonak Mahallesi'nde çapa motoru ve kangal köpeğini çalan şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu madde operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içinde düzenlenen uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'sinin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kendilerini uyaran halk otobüsü şoförünü tekme tokat dövdüler

Elazığ'da motosikletle seyir halinde olan 2 kişi, kendilerini uyaran halk otobüsü şoförünü tekme ve yumrukla darp etti. Şoför ambulansla hastane kaldırılırken şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

JASAT hırsızlara geçit vermiyor: 3 gözaltı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), çiftçilerin elektrik panosu ve kablolarını çalan 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan ve Palu Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Elazığ'ın Altınkuşak köyünde bulunan mermer ocağından bakır kablo çalan 3 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da silahlı kavgaya karışan şüphelilerden biri tutuklandı

Elazığ'da silahlı kavgaya karışan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da silahlı kavgaya karışan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Elazığ'da silahlı kavgaya karışan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma tarafından bulundu

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da jeneratör hırsızları yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, çalınan jeneratör bulunup sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Elazığ merkezli 3 ilde kart kopyalama çetesine operasyon: 5 gözaltı

Elazığ merkezli 3 ilde, kart kopyalama çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 2 tutuklama

Elazığ'da bir kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayında , 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çaldığı televizyonu böyle götürdü

Elazığ'da bir evden televizyon ve 3 saat çalan şüpheliler, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı.

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Uyuşturucu taciri 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında polisin yaptığı çalışmalarda yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 22 şahsa da kullanmaktan işlem yapıldı.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi 1 şahıs tutuklandı

Elazığ'da bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı,2 'si adli kontrol şartı ile serbest kaldı.