Sürdü Haberleri

Sürdü Haberleri

Başkan Şerifoğulları; Depreme dayanıklı, dirençli bir elazığ için yoğun mesaisini sürdürüyor

Elazığ’ın daha güçlü ve daha güvenli yarınlarını inşa etmek için yoğun çalışmalarını sürdüren ve depreme dayanıklı, dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Keleş: Çocuklarımız için modern okullar inşa ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş deprem sonrası Elazığ’da 45 okulun yapımının tamamlandığını ve 14 okulun yapımının sürdüğünü söyledi.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz” sloganıyla başlatılan ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sürsürü ve Abdullahpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

İl özel idare ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi 19-25 Ağustos tarihleri arasındaki, ihale yoluyla yapılan işler ve rutin reglaj çalışmaları hariç, 47 ayrı noktada kendi iş makinalarıyla faaliyet yürüttü.

Elazığ’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak vizyon projeleri birer birer yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nı da şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekledi.

Açıkkapı, temaslarını sürdürüyor

Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de olağanüstü toplanan Genel Kurul çalışmalarının ardından Elazığ’da hemşehrileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra düzenli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda mahalleler cadde cadde, sokak sokak titizlikle temizleniyor.

Açık: Deprem açısından riskli bölgede olduğumuz gerçeğiyle yüzleşmeliyiz

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan deprem felaketinin 25'inci yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, faaliyetlerini sürdürdükleri Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin birinci ya da ikinci derece riskli bölgede yer aldığını hatırlatarak deprem gerçeğiyle yüzleşilmesi gerektiğini söyledi. Açık, 'Bilimin ışığında depremin yıkıcı etkilerine karşı dayanıklı yapılar, güvenli şehirler inşa etmeliyiz' dedi.

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Alan: Şarap Fabrikası üretime devam edecek

Depremde hasar aldığı gerekçesiyle başka şehre taşınması gündeme gelen Elazığ Şarap Fabrikası ile ilgili görüşmeler yapan ETSO Başkanı İdris Alan fabrikanın Elazığ’da faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

Açıkkapı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi aşure dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneği bu yıl da sürdürülecek.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, temaslarına devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Aslan: Köylü pazarları yeniden canlandırılmalı

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, vatandaşların ucuz ve sürdürülebilir gıdaya ulaşabilmesi için köylü pazarlarının yeniden canlandırılması gerektiğini söyledi.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

Elazığ Belediyesi’nden bayram temizliği

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girdi. Tam mesai yaparak şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Elazığ’ı bayrama hazırlıyor.

TOGG, mayısta da liderliğini sürdürdü

TOGG, Türkiye elektrikli otomobil pazarında mayıs ayında 4 bin 140 satışla, lider marka olmaya devam etti.

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.