Sürpriz Haberleri

Sürpriz Haberleri

AK Parti ve kabinede değişik olacak mı? 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok kısa sürede parti yönetiminde veya kabinede bir değişiklik beklenmiyor. Değişim olursa, sürpriz olur." değerlendirmesi yapılıyor.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

İHH Yetim Biriminden öğrencilere karne şenliği sürprizi 

Elazığ İHH Yetim Birimi, karnelerini alan yetim çocuklara “Karne Şenliği” programı düzenledi. 

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar’ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar’ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

Düğünde damada cenaze töreni düzenlendi, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı

Elazığ'da bir düğünde damadın arkadaşları, damada sürpriz hazırlayarak düğün salonuna 'Acı Kaybımız' yazılı çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. Sosyal medyada hızla yayılan sürpriz cenaze merasimi, büyük beğeni topladı.

Kavga ihbarına giden jandarmaya sürpriz kutlama

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde kavga ihbarına giden jandarma ekiplerine pasta sürprizi yapıldı.

Kavga ihbarına giden polise davul ve klarnet eşliğinde halaylı sürpriz

Elazığ'da kavga ihbarına giden polis ekipleri vatandaşların davul ve klarnet eşliğinde halay sürprizi ile karşılaştı.

'Olay var' ihbarıyla yurda giden polislere üniversiteli gençlerden sürpriz kutlama

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Elazığ'da bir öğrenci yurdunda kalan öğrenciler polislere Yurtta olay var diyerek ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden ekipler meşalelerle karşılandı.

F.Ü. Rektörü Göktaş'tan özel çocuklara doğum günü sürprizi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, halk eğitim merkezinde öğrenim gören 2 özel öğrencinin doğum günü olması sebebiyle pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Milletvekili Bulut'tan öğrencilere sürpriz ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanlığının düzenlediği Vatandaşla Buluşma Toplantısında sorunları ve talepleri dinleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, programın ardından üniversite öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sünnet olan iki kardeşe, itfaiye ekiplerinden sürpriz

Elazığ'da itfaiye ekipleri, sünnet olan iki kardeşe sürpriz yaparak onları ziyaret etti. Kardeşler itfaiye aracına binerek tur attı.

Mehmetçik'ten köy çocuklarına bayram sürprizi, gören koştu

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy köy gezen jandarma ekipleri, çocuklarla şarkılar söyleyip, hediyeler verdi, süslenen araçlar ile onları gezdirdi. 10 yaşındaki fiziksel engelli Özge Çimen'in odasını da süsleyen ekipler, ona unutulmaz bir bayram yaşattı.

Down sendromlu iki arkadaşa doğum günü sürprizi

Elazığ'da down sendromlu iki arkadaşa Hacivat ve Karagöz oyunu eşliğinde doğum günü sürprizi yapıldı.

Gözyaşı döken küçük Hiranur'a 'Vali Amca'dan sürpriz ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, önceki gün bir program çıkışında kendisini görüp sohbet ettikten sonra mutluluk gözyaşı döken Hiranur ve ailesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Mehmetçik'ten işaret diliyle anlamlı mesaj, vefalı sürpriz

Elazığ'da Mehmetçik, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle işaret diliyle hem anlamlı mesaj verdi, hem de Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evlerinden çıkamayan köylerde ikamet eden çocukları ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı.

Bakan Kurum, öğretmeni ile görüntülü görüştü

Elazığ'da yapılan deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kendisine yapılan sürpriz sayesinde ilkokul öğretmeni ile görüntülü görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Radyo Kent, Efsane Kadroyla Yeni Yayın Dönemine Gümbür Gümbür başladı

Elazığ'ın en iyi müzik ve haber radyosu Radyo Kent, bir çok sürprizle yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi. 

Hatice anneye, polisten doğum günü sürprizi

Elazığ'da polis ekipleri 61 yaşında liseyi bitiren 1 çocuk annesi Hatice Şükran Şerbetçi'ye doğum günü sürprizi yaptı.

Annesine doğum günü sürprizi yaptı

Elazığ'da 10 yaşındaki Hamza Ören, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden talep ettiği pasta ile yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan annesi Semra Ören'e doğum günü sürprizi yaptı. 

Depremde Kedisini Kaybeden Muhammed’e Jandarmadan Sürpriz

Elazığ'da depremde kedisini kaybeden 8 yaşındaki depremzede Muhammed’e, jandarma personeli tarafından sürpriz yapılarak kedi hediye edildi.

Depremzede çocuğa çadırda doğum günü

Elazığ'da depremden dolayı evleri hasar gören ve çadırda ailesiyle yaşamaya başlayan küçük Muhammed'e, kadın jandarma personeli doğumgünü sürprizi yaptı.

Huzurevi'nde sürpriz doğum günü kutlaması

Elazığ Gazi Huzurevi'nde kalan 74 yaşındaki Aziz Taylan için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

ASTROFEST 2019 uçuracak

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenen ASTROFEST 2019 bu yıl renkli sürprizlerle dolu. Festivale katılanlar arasında yapılacak çekilişle talihli bir kişi Bursa semalarında uçak turu kazanacak.

Eurovision’da jüri hatası düzeltildi

Eurovision yarışmasında sürpriz başarı elde eden Kuzey Makedonya yarışmacısı Tamara Todevska, jüri hatasının düzeltilmesinin ardından bir sıra yükseldi.

Elazığ'da Nisan ayında kar sürprizi

Elazığ’da Nisan ayında yağan kar şaşırttı.