Sürüyor Haberleri

Sürüyor Haberleri

Rekor kıran altın fiyatlarında son durum! 

Güvenli liman altında haftanın ilk işlem gününde hareketlilik sürüyor. Gram altında 2 bin 800 lira seviyesi aşıldı. Merkez Bankalarının faiz kararlarının fiyatlar üzerinde etkili olması bekleniyor. İşte altın piyasası...

Kovancılar’da yol yapım çalışmaları sürüyor

2024 yatırım programı kapsamında Kovancılar’da, yol yapım çalışmaları sürüyor.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

Elazığ İl Yöneticilerinin Ankara temasları sürüyor

Elazığ İl Yöneticileri Ankara temasları doğrultusunda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay’ı ziyaret etti

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze’ye Destek 29. Çalışması İyilik Derneği Ve İlim Ve Hayra Hizmet Vakfı’nın destekleri ile sürecek.

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde Beşir Derneği ve Birlik Vakfı Gazze için destek çalışması gerçekleştirecek.

Altında düşüş sürüyor! 

Yarın açıklanacak Fed faiz kararı ve ABD TÜFE öncesinde altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Ons fiyatı, yüzde 0,35 düşüşle 2,299 doların seviyesinde işlem görürken, Gram altın, 2.392 Türk Lirası civarında seyrediyor.

Benzine ve motorine indirim geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında değişim sürüyor. Depoları doldurmak için bekleyin yarın gece hem benzine hem de motorine indirim bekleniyor.

AFAD Müdürü Giyik açıkladı! Elazığ’daki konutların yüzde kaçı tamamlandı? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Elazığ'da, toplu konut idaresi başkanlığınca temeli atılan konutların bir kısmı tamamlandı bir kısmında da çalışmalar sürüyor.

Enstrüman ve konservatuvara hazırlık kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Açıkkapı: Elazığ’a yönelik yatırımlar için temaslar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'a yönelik yatırımların artırılması için girişimleri sürdüreceklerini söyledi. 

Başkan Şerifoğulları’na, kamuoyunun desteği sürüyor

Gerçekleştirdiği hizmetlerle şehrin alt yapısı ve üst yapısına büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kamuoyunun desteği sürüyor.

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı! Takvim belirlendi

AK Parti'de yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. 7 Kasım'da toplanacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, MYK'ya yetki verilmesi ve aday belirleme sürecinin başlaması bekleniyor. AK Parti'de aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için öne çıkan tarih ise 31 Ocak 2024.

Kitap Fuarı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Gram altın rekor kırdı! 

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altının gram fiyatı, ikinci kez 1800 liranın üzerini test ederken ons altındaki ve Dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1808 lirayı gördü.

Açıkkapı: Konut ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2020 Sivrice ve 2023 Kahramanmaraş merkezli depremleri tüm şiddetiyle hisseden Elazığ'da depremlerin ardından ortaya çıkan konut  ihtiyacının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Emekli maaş düzenlemesi meclise geliyor 

Emekli maaşlarında yapılacak artışla ilgili yasal düzenlemenin hazırlığı sürüyor. Meclis'in açılmasıyla gündeme gelecek düzenleme kapsamında, en düşük emekli maaşı için de bir adım atılması bekleniyor. 

Enflasyondaki sert yükseliş sürüyor

TÜİK Ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Temmuz'da yüzde 9.49 artan enflasyon Ağustos'ta da yüzde 9.09 arttı. ENAG ise Ağustos ayı enflasyonunu yüzde 8,59 olarak açıklamıştı.

Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

5 Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalar hızla sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Dumandağ’a ziyaretler sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği'ne yeniden seçilen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 

AK Parti'den flaş açıklama! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zammında. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "En düşüm memur maaşı 22 bin TL olacak" vaadi nedeniyle umutlu bekleyiş sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, yeni dönemde Meclis'e verecekleri ilk kanun teklifinin en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenlenmesi olacağını duyurdu.

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

Deprem sonrası değerlendirme toplantıları sürüyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Başkanlığında Elazığ’da Afet ve Acil Durumlar Yönetim Merkezinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

ELMÜTDER deprem bölgelerine desteğini sürüyor 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremleri sonrası beraberinde 10 ilde yıkımlar oldu. Enkazda on binlerce kişi hayatını kaybederken on binlerce kişi de yaralandı Depremin hemen ardından yurt içi ve yurt dışında yardım seferberliği başlatıldı. 

Elazığ GSİM: Depremzedelerimizin yanındayız

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor.

EYT'liler ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşası sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve sportif anlamda cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşası hızla ilerliyor.