Tabela Haberleri

Tabela Haberleri

Benzine zam geliyor

Akaryakıtta tabela değişiyor. Araç sahipleri elinizi çabuk tutun, benzine bu gece yarısı itibari ile zam gelmesi bekleniyor. İşte güncel rakamlar...

Akaryakıta dev zam geliyor! 

Geçtiğimiz günlerde hem benzine hem de motorine gelecek olan zam ertelenmişti. Yeni zam tarihi belli oldu. 3 gün sonra tabela değişiyor...

LPG'ye indirim!

Salı günü itibarıyla LPG fiyatlarına 1 lira 8 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Bu fiyatlarla birlikte tabelada önemli bir düşüş görülecekken motorin ve benzinde herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor! 

Küresel petrol piyasasında fiyatlarda dalgalanma devam ediyor. Brent petroldeki fiyatlama ve dövizdeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarında tabelaları yeniden değiştirecek. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorine zam geliyor. Fiyatlar bu gece yarısından itibaren yeniden güncellenecek

Hankendi-Selli otobüs seferleri başladı

Elazığ’ın 43’üncü mahallesi olan Hankendi’ye otobüs seferleri başladı. Geçtiğimiz ay yapılan referandum ile Hankendi Elazığ’ın 43. mahallesi oldu. Mahalleye otobüs seferleri de Hankendi-Selli 64 tabela kodu ile bugün itibariyle başladı.

Elazığ’da Karekod uygulaması 

Elazığ Valiliği, özel öğretim kurumlarının kurum tabelalarında Karekod uygulamasına geçildiğini duyurdu. 

Elazığ Stadyumunun ismi düzeltildi 

Elazığ’da yapılan yeni stadyumun “Elazığ Stadyumu” olarak asılan tabelası değiştirilerek “Elazığ Atatürk Stadyumu” yapıldı. 

Baba ve oğlu ayıran kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da taklalar atan minibüs petrol önünde bulunan tabelaya çarptı, kazada sürücü yaralandı oğlu ise hayatını kaybetti. Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

Elazığ'da minibüs tabelaya çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da minibüs petrol önünde bulunan tabelaya çarptı, kazada sürücü yaralandı oğlu ise hayatını kaybetti.

İki araç çarpıştı, biri tabelayı devirdi: 2 yaralı

Elazığ iki otomobilin çarpışması sonucu, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ'da sokak hayvanlarının korunmasına katkı sağlanması amacıyla belediye tarafından şehrin belirli noktalarına özellikle sürücülerin farkındalığını arttırma adına uyarı tabelaları yerleştirildi.

Elazığ'da kamyon, otomobile çarptı: 2'si ağır 4 yaralı

Elazığ'da kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası araçlardan biri tıra, diğeri ise tabelaya çarparak durdu.

Hafif ticari araç tabelaya çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'da kontrolden çıkan hafif ticari aracın akaryakıt istasyonunda bulunan tabelaya çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Belediye Başkanı İlçe Girişine Tabela Astırdı

Heyelan riski nedeniyle taşınıp taşınmayacağı konusu gündemdeki yerini koruyan Maden ilçesinde, hayat normal seyrinde devam ederken, ilçe belediyesi de hizmetlerini sürdürüyor. 

2. Kattan otomobilin üstüne düştü

Elazığ'da bir apartmanın 2. katında tabela asarken dengesini kaybeden işçi, park halinde bulunan aracın üzerine düştü.

Yeni Keşif Kanyonlar için yön tabelası asılmaya başlandı

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya'nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarına ulaşımı kolaylaştırmak için yön tabelaları asılmaya başlandı.

Şehir hastanesinin “Fethi Sekin” tabelası asıldı

Elazığ Şehir Hastanesi'ne ‘Fethi Sekin’ ismi verilmesinin ardından tabelası asıldı. 

Şehir hastanesinin “Fethi Sekin” tabelası asıldı

Elazığ Şehir Hastanesi'ne ‘Fethi Sekin’ ismi verilmesinin ardından tabelası asıldı.