Takla Haberleri

Takla Haberleri

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Kürsübaşı sohbetlerinde Filistin konuşuldu 

Harput-Der ve Öğder’in ortaklaşa düzenlediği Kürsübaşı Sohbetlerinde “Tarihten Günümüze Filistin Meselesi” konuşuldu. 

Ertan: Kimin mal varlığı fazlaysa vergiyi o ödemeli 

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Kimin mal varlığı fazlaysa o daha fazla katkı sağlamalı, daha fazla vergi ödemeli" dedi. 

Ertan: Sözde paçavraların sallandırılmasını şiddetle kınıyorum 

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Ömer Ertan, bazı üniversitelerde LGBT gösterilerine izin verilmesine sert tepki gösterdi. 

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

Kılıçdaroğlu bugün adaylığını açıklayacak! 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından 5'li Masa haline gelen Millet İttifakı ortakları bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar toplanıyor. 5'li Masa toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi'nin önünde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması bekleniyor.

Yunus Evliyaoğlu TV SEN genel başkanlığına seçildi 

Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Olağan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarından, Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu, Genel Başkanlığa seçildi. 

Elazığ'da otomobil takla attı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 3 yaralı

Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşüyle başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri 81 ilde olduğu gibi Elazığ'da da düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı.

Elazığ Belediyesinden bayram sonrası temizlik ve ilaçlama çalışması

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, bayram sonrası kurban kesim ve satışı için belirlenen noktalar başta olmak üzere şehir genelinde hijyen çalışması gerçekleştirildi.

Baba ve oğlu ayıran kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da taklalar atan minibüs petrol önünde bulunan tabelaya çarptı, kazada sürücü yaralandı oğlu ise hayatını kaybetti. Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

Moleron, Doğu ve Güneydoğu Anadolu iş ortaklarıyla bir araya geldi

Türkiye'de 47 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek kurduğu e-ticaret platformu Moleron, Elazığ ev sahipliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bulunan iş ortaklarıyla bir araya geldi.

Elazığ'da otomobil takla attı: 6 yaralı

Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 2 çocuk 6 kişi yaralandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var. Oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar'

İstanbul'da 45 bin kişiyi işe aldıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 'Bu rakamları Çalışma Bakanlığından aldım. Nasıl aldılar peki, durmadan bağırıyorlar ya ehliyet, liyakat diye öyle mi aldılar yok. Bunu da bir güzel itiraf ediyorlar. Yüzde 35 CHP'den kontenjan, mahalle temsilcilerinden başlıyorlar vermeye. İYİ Parti'ye yüzde 15 bir de adını söyleyemedikleri ortakları var utanıyorlar. Allah kimseye utanacak iş yaptırmasın. Utanıyorsanız yapmayın ortaklık kardeşim. O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var ya oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar. Bu şekilde 45 bin kişiyi işe aldılar' dedi.

FÜ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 4 yaralı

Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da çocuk festivali düzenlenecek

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa Playland 1. Çocuk Festivali'nin düzenleneceği bildirildi.

Elazığ'da otomobil takla attı: 2 yaralı

Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Mahallede Maç Var Analig Futbol Turnuvası Elazığ'da başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği Mahallede Maç Var Analig Futbol Turnuvası'nın Elazığ grubu maçları başladı.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Bölgede yaklaşık 20 milyar dolar değerinde 35 milyon tonluk bakır rezervi var'

Elazığ'da MTA tarafından bulunan Cumhuriyet tarihinin en büyük bakır maden yatakları hakkında konuşan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, İçindeki diğer madenlerle birlikte buradaki 35 milyon tonluk yataktan yaklaşık 12 milyar dolarlık bir gelir hedeflenmekte. Devam eden sondajlarla birlikte başka yataklar da olacaktır dedi.

Su birikintisine giren otomobil takla attı: 3 yaralı

Elazığ'da su birikintisine giren otomobil takla attı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

Elazığ'da otomobil bariyerlere çarparak takla attı: 6 yaralı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Arslan: İş dünyası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, 'Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi

Aşı farkındalığı eğitimleri devam ediyor

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi, Tıp Fakültesi tarafından ortaklaşa olarak bir süredir Elazığ genelinde yürütülen aşı farkındalığı eğitimleri bu kez de Elazığ Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerine yönelik olarak devam etti. 

Elazığ'da otomobil takla attı: 1 yaralı

Elazığ'da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Genç öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti

Elazığ'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 29 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti.

Otomobil ters döndü, sürücü yara almadan kurtuldu

Elazığ'da takla atıp ters dönen otomobilden, sürücüsü yaralanmadan kurtuldu.

Elazığ'da ilginç kaza anı kameralara yansıdı

Elazığ'da hafif ticari aracın parktan çıkarıldığı sırada takla atması, saniye saniye kameralara yansıdı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da yoldan çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.