Talebini Haberleri

Talebini Haberleri

Kent Konseyi yarısı bizden kampanyası için toplandı

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş Yarısı Bizden kampanyasının Elâzığ’da da uygulanması için Kent Konseyi’ne de talebini ileterek konu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.

YSK, Deva Partisi’nin Yurtbaşı için yeniden oy sayımı talebini reddetti

YSK, DEVA Partisi’nin Yurtbaşı beldesi için belediye başkanlığı ve belediye meclisi seçimlerinde oyların yeniden sayımı talebini reddetti.

Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı! 

ANAYASA Mahkemesi, deprem yaralarını sarmak için çıkartılan EK Motorlu Taşıtlar Vergisi toplanmasına ilişkin karara yapılan itirazı karara bağladı. AYM, ek MTV'nin iptali talebini reddetti

Milletvekili Erol Vatandaşın Talebini Geri Çevirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, köy ziyaretinde bir vatandaşın sorununu dinlemedi. Milletvekili Erol ile selamlaşmak isteyen bir vatandaş 'seni bekliyoruz' diyerek görüşme talebinde bulundu ancak, Milletvekili Erol, 'Sonra geleceğim' diyerek vatandaşın talebini geri çevirdi. 

Cumhurbaşkanından talepte bulunan kadınları, vali misafir etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunan kadınları makamında ağırlayan Vali Erkaya Yırık, onların isteklerini dinledi. Oğlu için iş istediğini aktaran ve sosyal medyada heyecanla dile getirdiği talebini farklı amaçla kullananlara tepki gösteren 2 çocuk annesi Bedriye Fırat ise, 'Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Çoğu dün yanlış anlamış. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim' dedi.

Elazığ Pilot İl Olsun

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Milli Emlak arazilerinin üreticilere verilmesi hususunda Elazığ'ın pilot il olması talebini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye iletti. 

Jandarma şehit ailesinin talebini yerine getirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehit annesinin talebini yerine getirdi.

Erol: Üniversite Yönetimi, Öğrencileri Talebini Değerlendirmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin Demirbağ’dan, online sınav konusunda öğrencilerin talebinin yeniden değerlendirilmesi isteğinde bulundu.

Ek Kontenjan Talebi Olumlu Karşılandı

Elazığ TSO Eğitim Komisyonu Başkanı Veli Aksu, Elazığ’da depremden etkilenen öğrencilerin mağduriyetlerini önlenmesi adına Üniversite ve Liseler için Ek Kontenjan talebinin Milli Eğitim Bakanı Selçuk tarafından olumlu karşılanmasının sevindirici olduğunu söyledi.