Talep Haberleri

Talep Haberleri

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.

TYP’liler çalışma süresinin uzatılmasını istiyor

Elâzığ’da toplum yararına programı kapsamında kamu kurumlarında kadın çalışanlar, çalışma sürelerinin uzatılması için yetkililerden talepte bulundular.

Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlik meslek kanunu açıklaması

Eğitim Bir-Sen Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yeniden düzenlenmiş, kapsayıcı bir öğretmenlik meslek kanunu talep ettiklerini söylediler. Öte yandan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; mevcut uygulanan sıkılaşma politikaları ve faiz artırımlarının üretim ve yatırım alanları ile gelir dağılımını olumsuz etkilediğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

Kılıç, çiftçilerin taleplerini dinledi

İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde çiftçilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi

Muhtarlar yeşil pasaport talep ediyor

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu konulardan birisi olan 'muhtarlıkların kapatılması' tartışmaları sürerken Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise muhtarlara yeşil pasaport verilmesini talep etti.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN ALAN, ELAZIĞ’IN PROBLEMLERİNİ BAKAN ŞİMŞEK’E İLETTİ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının talep ve beklentilerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e iletti.

Başkan Şimşek: Çalışanlara birer maaş ikramiye verilmeli 

Vergi haftasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büro Memur Sen Şube Başkanı Zülküf Şimşek çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesini talep etti. 

Alan: Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnaflarımızın taleplerini karşıladık 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Galericiler Sitesindeki esnafların taleplerini karşılamak için 6. Noter’in Güneykent Mahallesine kurulacağını açıkladı. 

Güneykent Mahallesi’ndeki Caminin temeli atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği adına Güneykent Mahallesi için talepte bulunduğu Cami ve medresenin temeli atıldı.

Bankalar emekli promosyonu için düğmeye bastı! 

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zam talepleri gündemdeyken bankaların promosyon yarışı da başladı. Ocak ayındaki zamdan sonra promosyon tutarlarının 20 bin TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Peki emekliler hangi durumlarda maaş hesabını başka bankaya taşıyabilir? Taahhüt süresi bitmeden banka değiştirmek mümkün mü?

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

İşçiler, memuriyete geçmek istiyor!

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilerin memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti..

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu.

Kavaklı: Üst geçit asansörleri hizmete sunulmalı 

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ülke ve Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaklı, Elazığ’daki üst geçit asansörlerinin çalışmaması ile alakalı sıklıkla şikayet aldıklarını belirterek, sorunun çözümü için üst geçit asansörlerinin kontrollünün yapılarak, hizmete sunulmasını talep etti. 

Albayrak: Esnafın gücü kalmadı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafların Bağ-Kur ve vergi ödemelerine dair yaşanan sorunları dile getirerek Bağ-Kur prim günlerinin 7200'e düşürülmesi müjdesinin bir an önce hayata geçirilmesini talep etti. 

Işıkver, Şeker Fabrikası’nın kapasitesinin artırılmasını istedi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, mecliste söz alarak, Şeker Fabrikası ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinerek, fabrikanın kapasitesinin artırılmasını talep etti. 

Taşkın: Beyaz önlük değil, ikramiye istiyoruz 

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde dağıtılacak olan beyaz önlük yerine öğretmenleri motive etmek için ikramiye verilmesini talep ettikleri, konu ile ilgile olarak hazırladıkları kanun teklifini siyasilere gönderdiklerini söyledi. 

BAĞIMSIZ EMEKLİLER SENDİKASI KURULDU

Emeklilerin sorunlarını ve taleplerini daha güçlü bir şekilde dile getirerek çözümler üretmek amacıyla Bağımsız Emekliler Sendikası adıyla yeni bir sendika kuruldu.

Vali Toraman, Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Halk Günü” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan vali toraman, talep ve sorunları dinleyerek birer birer not aldı. 

Başkan Çınar, Bakan Bolat’a taleplerini iletti 

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, 14. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı sonrası Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya gelerek işletmelerin sorun ve taleplerini iletti. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Başkan Alan, üyelerin taleplerini dinledi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, faaliyetlerini sürdüren oda üyelerini ziyaret etti. 

Açıkkapı: Gençlerimizin talepleri her zaman önceliğimizdir 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, üniversite öğrencilerinin yurt taleplerinin çözümü ve Elazığ'daki yurt kapasitesinin artırılması yönünde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.