Tamamladı Haberleri

Tamamladı Haberleri

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Valorant topluluk turnuvası düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla şehre kazandırdığı Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvayı Raising, şampiyonlukla tamamladı.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim noktasında hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Belediyesi’nin tek satış ve kesim yeri olan kurban satış ve kesim noktasında, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

SGK ve Bağ-Kur emeklisine ne verilecek?

Hükümet, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam ve en düşük emekli maaşının yükseltilmesiyle ilgili çalışmayı tamamladı. En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların yer aldığı çalışma, Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan'ın onayının ardından ise Meclis'e sevk edilerek yasalaşacak.

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Beyyurdu Yolu, çalışmaların ardından trafiğe açıldı

Şehir trafiğine konfor sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi Beyyurdu mevkiinde bulunan yolda çalışmalarını tamamladı. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla trafiğe açılan yol, bölgenin ulaşım aksını güçlendirecek.

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı yükseköğretim öğrenci yurdu açıldı

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala Fırat Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin barınma ihtiyaçları için kamu yurtları yanında özel yurtlar da hazırlıklarını tamamladı. 

YRP, ilçe divan toplantılarını gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi, Karakoçan Ve Kovancılar’da Genişletilmiş İlçe Divan Toplantılarını tamamladı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yapılacak olan yerel seçimlerden partilerinin başarı ile çıkacağına inandıklarını söyledi. 

Elazığ Belediyesi, 5 muhtarlık ofisi ve 16 derslikli bir okul yapacak 

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet sunmak amacıyla yapılacak olan muhtarlık ofisi ve çocuklara daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için yapılacak 16 derslikli okulun ihalesini tamamladı. 

Milletvekili Bulut: Harput il yolu birinci etabı tamamladık 

Elazığ trafiğini ve çevreye bağlı gelişen trafiği rahatlatmak için projelendirilen Harput İl Yolu (Kuzey Çevre Yolu) hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, üç etaptan oluşan projenin birinci etabının büyük oranda tamamlandığını söyledi. 

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Aslan, singleını sevenleriyle paylaştı

Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan İvan Aslan geçtiğimiz günlerde halay tarzı singleı olan Mahsup isimli parçasının klip çekimlerini tamamladı.

Elazığ SYSK, Türkiye 4.'sü oldu

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü 35 takımın katıldığı şampiyonayı 4. olarak tamamladı.

Elazığspor 36 attı, 51 yedi

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezonu ekşi 15 averajla tamamladı.

HD Elazığ Karakoçan FK, ligi 11. bitirdi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden HD Elazığ Karakoçan FK, son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 68 Aksaray Belediyespor'a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve grubunu 11. sırada tamamladı.

Elazığ SYSK, 5'te 5 yaptı

Kahramanmaraş'ın ev sahipliğinde düzenlenen Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, grubunu 5'te 5 yaparak tamamladı ve son 16 turuna yükseldi.

Elazığ Yolspor, ikinci bitirdi

Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Yolspor, son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Dersimspor'u 6-2 yenerek grubunu 2. sırada tamamladı.

Fırat Üniversitesi, 43 puanla bitirdi

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta normal sezonun son maçında 12 Bingölspor'u konuk eden Fırat Üniversitesi GSK, rakibini 1-0 mağlup ederek grubunu 43 puanla lider olarak tamamladı.

TKDK'dan Elazığ'a 536 milyon liralık yatırım

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü 14 Ocak tarihinde ilan edilen ve proje kabulleri 25 Mart'ta tamamlanan 11.Başvuru çağrı dönemini rekor bir başarı ile tamamladı.

Başkan Şerifoğulları 3 Yıllık Hizmet Sürecini Değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmet süresinin 3. yılına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her geçen gün Elazığ’ımızı bir adım öteye taşıma, bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın yaşam kalitesine değer katma yolunda çok kıymetli adımlar attık. Her geçen gün hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz 100 projeden 71’inin bir bölümünü tamamladık, bir bölümünü ise tamamlama aşamasına getirdik. Vizyon projelerden altyapıya, ulaşımdan çevreye, kültürden sanata, turizmden sosyal belediyeciliğe her alanda güçlendirilmiş bir Elazığ için durmadan, yorulmadan şehrimizin dört bir yanını hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

Elazığ SYSK, sezonu 4. tamamladı

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 17. hafta maçında deplasmanda Kızıltepe Spor Lisesi ile karşılaşan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, rakibini 37-27 mağlup etti ve normal sezonu 4'üncü sırada tamamladı.

Gizem Özer Avrupa ikincisi oldu

Elazığlı milli boksör Gizem Özer, Hırvatistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nı ikincilikle tamamladı ve gümüş madalya kazandı.

Elazığspor'a 1 iyi, 2 kötü haber

Elazığspor'da hafta sonu oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçı öncesi 2 futbolcunun kart cezalısı olduğu ve 1 futbolcunun ise cezasını tamamladığı bildirildi.

Elazığ Belediyesi işitme engelliler futbol takımı, Türkiye finallerinde

Samsun'da grup maçlarına çıkan Elazığ Belediyesi işitme engelliler futbol takımı, 7 puanla 6. grubu şampiyon olarak tamamladı.

Elazığspor, Karaman yolcusu

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Karaman Belediyespor maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı.

Elazığ Basketbol Kulübü, 10'da 10'la tamamladı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu 10. hafta maçında Elazığ Basketbol Kulübü, Mersin ekibi Toroslar Belediye'yi 93-46 mağlup etti.

Elazığ Karakoçan, Siirt İl Özel İdare maçının hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Karakoçan FK, Siirt İl Özel İdare maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı.