Taraflar Haberleri

Taraflar Haberleri

Asgari Ücret ne kadar olacak? 

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmalarında taraflar müzakerelerde belli bir aşamayı geride bırakırken, nihai karar bu hafta beklenen üçüncü toplantıyla birlikte açıklanacak. 

Açıkkapı: Asgari ücrette taraflar düşünülerek karar verilecektir 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, asgari ücretin işçi, işveren ve hükümet yetkililerinin yer aldığı komisyon tarafından belirleneceğini, muhalefetin asgari ücretle ilgili açıklamalarında samimi olmadığını söyledi. 

Elazığ'da taşlı ve sopalı kavga: 2 yaralı

Elazığ'da taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan taşlı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı

Başkan Arslan: 'Asgari ücret hem çalışanları hem de işvereni mağdur etmeden iyileştirilmelidir'

Çok büyük bir kesimin büyük bir merakla beklediği 2022 asgari ücret zammı görüşmelerinde tüm tarafları memnun edecek bir sonucun çıkacağına inandıklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, Asgari ücret hem çalışanları hem de işvereni mağdur etmeden iyileştirilmelidir' dedi.

Çin’den Azerbaycan ve Ermenistan’a diyalog kurma çağrısı

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaya yönelik, Tüm tarafların soğukkanlı ve itidalli davranarak durumu daha gergin hale getirecek adımlar atmaktan kaçınmalarını, anlaşmazlık ve çatışmaları siyasi diyalog yoluyla çözmelerini temenni ediyoruz dedi.

Rusya'dan taraflara müzakere çağrısı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan’ın sabah saatlerinde Azerbaycan’a düzenlediği saldırının ardından taraflara müzakere çağrısında bulundu.

Antalya'da tekme ve yumruklar havada uçuştu

Antalya'da iki kişinin sokak ortasındaki kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İlk başlarda güreşi andıran kavgada daha sonra yumruk ve tekmeler konuştu. Kavga, taraflardan birisinin kaçmasıyla son buldu.

Sağlık Kuruluşları İle Protokol İmzalandı

Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası Üyeleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına Bağlı tüm Odaların Üyeleri ile eş ve çocuklarının istifade edebileceği Sağlık Sektörüne yönelik olarak protokoller Elazığ TSO’da tarafların katılımı ile imzalandı.

Veteriner İşleri Müdürü Tutcugil'Hiçbir zaman mama toplama talebimiz olmadı'

Özellikle sosyal medya üzerinden taraflarına yönelen algılarla uğraşmak durumunda kaldıklarını belirten Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Vesile Tutcugil, ' Barınağımız için mama toplandığını duyuyoruz, ancak bizim hiçbir zaman böyle bir talebimiz olmadı' dedi.