Taraftar Haberleri

Taraftar Haberleri

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti

Play – Off müsabakası için ayrılan taraftar sayıları belli oldu!

Elazığspor’umuzun İstanbul’da karşılaşacağı 52 Orduspor maçı için her iki takıma ayrılan taraftar sayıları belli oldu.

Yasemin Açık’tan taraftara 5 otobüs desteği

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı taraftarlara İstanbul’da oynanacak final maçına gitmeleri için 5 otobüs tahsis ederek önemli katkıda bulundu.

Elazığ, Vatanına sevdalı bir şehirdir

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Elazığlılara yapılan hakaretlere il yöneticileri sessiz kalmadı 

Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı saldırı, şehir genelinde büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan video, şehirdeki birçok ismin tepkisini çekti. 

Tribünlerden Işıkver’e sevgi seli 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver Es Elazığspor-Karaköprü Belediye Spor Maçını Elazığspor taraftarları ile izledi. 

Milletvekili Adayı Işıkver’den Elazığspor taraftarına 18 bin 500 bilet desteği

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 07 Mayıs 2023 Pazar günü Elazığ’da karşılaşacağı Karaköprü Belediye SK karşılaşması için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 18 bin 500 bilet alarak tüm taraftarları Bordo-Beyazlı takımımızı desteklemeye davet etti…

Elazığspor Taraftarlarından Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür açıklaması

Elazığsporlu taraftarlar Şile Yıldızspor maçı öncesi ve bundan önceki desteklerinden dolayı Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a “Teşekkürler Elazığ’ın Ablası” diyerek teşekkür mesajı yayımladılar.

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı bağrına bastı 

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı. 

Elazığspor’dan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür 

Elazığspor Kulübü, pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Yasemin Açık’a teşekkür etti. 

Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor’un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

1922 Konyaspor maçını bin 350 biletli seyirci izledi

ES Elazığspor'un taraftarları önünde oynadığı 1922 Konyaspor karşılaşmasını bin 350 biletli seyirci izledi.

Trafik polisi, amatör maçtaki tartışmayı 'amigoluk' yaparak sonlandırdı

Elazığ'da hafta sonu oynanan amatör müsabakada tartışmayı ayırmaya giden polisin yaptığı müdahale sosyal medyada viral oldu. Trafik polisi, gruplar arasındaki tartışmayı, taraftarlara 3'lük çektirerek sonlandırdı.

Tutaş: ''Toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın''

ES Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, 52 Orduspor FK karşısında alınan farklı yenilgiyi yorumlayarak, ''En yakın zamanda toparlanacağız, taraftarımızın şüphesi olmasın' dedi.

ES Elazığsporlu futbolculardan maça davet

TFF 3. Lig 1. Grup ilk haftasında 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da futbolcular, taraftarları maça davet etti.

Başkan Şahin Şerifoğulları çay sözünü yerine getirdi

Sosyal medyadan yayınladığı video ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı çay içmeye davet eden fanatik Elazığspor taraftarı kuaför Mücahit Baysal'a kayıtsız kalmayan başkan Şerifoğulları, salonu ziyaret ederek Baysal'la çay içti.

Şehir ve spor kamuoyu Başkan Şerifoğulları'na minnettar

Elazığspor’un Fatsa Belediyespor karşılaşması sonrası ligde kalması Elazığ kamuoyunda büyük sevinç uyandırdı. Birilerinin küme düşeceği gözüyle baktığı Elazığspor ligde kalarak taraftara büyük bir coşku yaşattı.

Elazığ'da tribünler, çatılar doldu taştı

Elazığspor-Arnavutköy Belediyespor maçına Bordo-Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünler tıklım tıklım dolarken, taraftarlar çatıların üzerine çıkarak karşılaşmayı izledi.

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü: '3. Lig'e yükselmek istiyoruz'

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, Trabzon'da oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor ve Muş 1984 Muşspor maçlarında taraftarları destek vermeye çağırdı. Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde bir takım TFF 3. Lig'e yükselecek.

Elazığspor - Batman Petrolspor maçını bin 983 taraftar izledi

Elazığspor-Batman Petrolspor maçının biletli seyirci sayısı bordo-beyazlı kulüp tarafından açıklandı. Karşılaşmayı bin 983 biletli seyircinin takip ettiği bildirildi.

Tıraş olan maç bileti hediye

Fanatik Elazığspor taraftarı olan bir kuaför, takımın kuruluşunun 55. yıldönümü münasebetiyle F. Erbaaspor maçı biletlerinden 55 adet alarak müşterilerine hediye ediyor.

Elazığspor, taraftarına kavuşuyor

Elazığspor Kulübü, Formül Erbaaspor'la oynanacak olan maçın biletlerini perşembe günü satışa sunacak.

Elazığspor'un balkon cezası sona erdi

Takımlarını hiçbir koşulda yalnız bırakmayan Elazığspor taraftarları, Nevşehir Belediyespor maçında da yalnız bırakmadı.

Işıl Alben'e Elazığlılar'dan yoğun sevgi

Türk basketbolunun önemli kadın sporcularından Işıl Alben'e Elazığ'da oynanan süper lig maçı sonrası taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığspor aşkı engel tanımıyor, maçı balkondan izlediler

Elazığsporlu taraftarlar, cezaları nedeniyle tribünde yer alamadıkları maçı bir inşaatın balkonundan izledi.

Hakemin verdiği kararlar taraftara saç baş yoldurdu

Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup'un 19. haftasında erteleme maçında oynadığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynadığı maçta hakemin verdiği ve büyük eleştirilere neden olan kararları videolar eşliğinde paylaştı. Hakemin verdiği kararlar taraftara ve izleyenlere saç baş yoldurttu.

Elazığspor'un transfer yasağını kaldırması Malatya'yı da sevindirdi

Elazığspor'un iki buçuk yıl sonra transfer tahtasını açması Elazığlı futbolseverler gibi ezeli rakibi Malatyaspor taraftarlarını da mutlu etti.