Tatilciler Haberleri

Tatilciler Haberleri

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Ukrayna'da askeri helikopter tatilcilerin arasında tatbikat yaptı

Ukrayna’da tatbikat sırasında bir helikopterdeki askerler nehirde yüzenlerin arasına atlayınca büyük panik yaşandı.

Elazığ'da kayak merkezi tatilcilerle doldu

Okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilenler göl manzarasıyla ayrı bir görsel şölen sunan Elazığ'daki Hazar Baba Kayak Merkezi'ni doldurdu. Profesyonel kayakçıların yanı sıra, yamaç paraşütü yapanların da tercih ettiği kayak merkezine gelenler tatilin tadını çıkardı.

Kar özlemi kayak merkezini tatilcilerle doldurdu

Türkiye'nin ender kayak merkezleri arasında yer alan ve göl manzarasıyla ayrı bir seyir keyif veren Hazar Baba'da kar istenilen seviyeye gelmesiyle sezon açıldı, kar özlemini gidermek isteyen tatilciler yoğun ilgi gösterdi.

Tatilciler seçime gitti, doğunun gizli denizi 'Hazar' boşaldı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan ve 'doğunun gizli denizi' olarak bilinen Hazar Gölü, İstanbul'dan tatile gelenlerin seçim nedeniyle gitmesiyle büyük oranda boş kaldı.