Tcdd Haberleri

Tcdd Haberleri

Milletvekili Keleş: Tren seferi ileri bir tarihe ertelendi

Dün gece Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildiği açıklanmıştı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tren seferinin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Cumhur İttifakı’ndan Elazığ turizmi için tarihi adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir'i ziyaret etti.

Elazığlı Depremzedeler trenlerde ağırlanıyor 

Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ’da bulunan trenlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinesinde depremzedeler ağırlanıyor.

Gerçekleştiremediği hayalini yaptığı maket trenlerde yaşatıyor

Elazığ'da 3 yaşından beri tren istasyonundan çıkmayan ve en büyük hayali Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda (TCDD) çalışmak olan Adil Bilgin, şimdilerde minyatür trenler yaparak bir nebze olsun hayalini yaşatıyor.

Deprem sonrası vatandaşlar vagonlarda kalmaya başladı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nın (TCDD) kendilerine açtığı tren garındaki vagonlarda kalmaya başladı.

Osmanlı’dan günümüze demiryolları malzemeleri

TCDD Erzincan İşletme Müdürü Kenan Aydın, eski demiryolu malzemelerini toplayarak, makam odasını müzeye çevirdi. Türkiye'nin dört bir yanından 8 yılda 200'e yakın Osmanlı'dan günümüze demiryolları malzemelerini toplayan Aydın, bunları misafirlerine sergiliyor.