Tecrübe Haberleri

Tecrübe Haberleri

Arslanlı A.Ş’den Ortadoğu’ya distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ'da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen 'Zafer Kiraz'la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri' programına katılmak üzere Elazığ'a gelecek. 

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ’da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

Nazırlı: Elazığ’ı aldatmaya çalışıyorlar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da “Cumhurbaşkanına verelim ama AK Parti’ye oy vermeyelim” şeklinde karanlık bir algı yürütüldüğünü belirterek İstanbul’daki siyasi tecrübelerin ve büyükşehir belediyesinin CHP’ye geçmesiyle ortaya çıkan acı gerçeğin Elazığ’da bu oyuna düşülmemesi gerektiğine en büyük örnek olduğunu söyledi.

Başkan Çoban: TOKİ konutları yapım sürecinde daha hassas olunmalı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban TOKİ tarafından yapılacak olan konutların vatandaş memnuniyetini karşılaması gerektiğini belirterek “24 Ocak Elazığ depreminin ardından ilimizde yapılan TOKİ konutlarında çok sayıda sorunla karşı karşıya kaldık. Bu tecrübeden istifade ederek, TOKİ tarafından yapılacak olan yeni konutlarda aynı hatalar tekrarlanmadan hem güvenli barınma, hem de yaşam alanı sorunu çözülmelidir” dedi.

Başkan Kavaklı: Maden ocağında çalışanlar bölgeye sevk edilebilir

Yaşanan deprem dolayısıyla Malatya`da bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı birçok binanın yıkıldığını ve binaların altına çok insan olduğunu belirterek, iş makine ve tecrübeli insan gücünün eksik olduğunu söyledi.

Hukukçulara eğitim semineri verildi 

Türkiye Barolar Birliği ve Elazığ Barosu tarafından hukukçulara eğitim semineri verildi. Meslek tecrübelerinin paylaşıldığı seminerde Mal Rejimi Tasfiyesi anlatıldı. 

23 Elazığ FK oyuncusu Erdöl, gol krallığı yarışında 2'nci sıraya yerleşti

23 Elazığ FK'nın tecrübeli golcüsü Gökhan Erdöl, bu sezonki 7. golünü attı ve gol krallığı yarışında TFF 3. Lig 2. Grupta 2. sıraya yerleşti.

Sanatçı Metin Şentürk, üniversite öğrencilerini hem eğlendirdi hem de hayat tecrübelerini paylaştı

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Elazığ'da KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerini hem eğlendirdi hem de hayat tecrübelerini paylaştı.

Hakkı İsmet, ilk golünü attı

Elazığspor'un tecrübeli kanat oyuncusu Hakkı İsmet Şimşek, bordo-beyazlı formayla ilk golünü Çatalcaspor karşısında attı.

Hakan Canbazoğlu kalesini gole kapattı

ES Elazığspor'un tecrübeli file bekçisi Hakan Canbazoğlu, geçen sezon da dahil olmak üzere son 5 lig maçında kalesini gole kapattı.

Ömer Faruk siftah yaptı

ES Elazığspor'un tecrübeli golcüsü Ömer Faruk Sezgin, Yomraspor karşısında attığı golle bordo-beyazlı formayla 9. golünü kaydetti.

Karakoçan 1985'e, 3 şampiyon futbolcu

Karakoçan 1985, geçtiğimiz sezon Aksaray Gençlikspor'da forma giyen ve şampiyonluk yaşayan 3 tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.

Elazığspor'un 39 yaşındaki kaptanı Yiğitcan, yıllara meydan okuyor

Elazığspor'un tecrübeli stoperi kaptan 39 yaşındaki Yiğitcan Erdoğan, yeni sezon hazırlıkları için kampa katıldı.

Mehmet Şaşmaz, Kilis Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig'in tecrübeli çalıştırıcılarından Mehmet Şaşmaz, yeni sezon için Kilis Belediyespor'la anlaştı.

Murat Kayalı, Bergama'dan ayrıldı

Elazığspor altyapısından yetişen ve Süper Lig de dahil olmak üzere uzun yıllar Elazığspor formasını giydikten sonra bir çok takımda forma giyen tecrübeli ön libero Murat Kayalı, Bergama Belediyespor'dan ayrıldı.

Zeki Korkmaz İstanbul'da ameliyat oldu

Elazığspor'un tecrübeli ön liberosu Zeki Korkmaz, İstanbul'da bıçak altına yattı. Zeki'nin en az iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Afetlerin acı tecrübeleri var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afetlerin acı tecrübeleri var, afetlerin şöyle bir sonucu da var; şehirler yenileniyor. Binalar yenileniyor, hem de altyapılarıyla beraber yenilenmiş oluyor. Yeni dönemin hem imar ve inşa açısından hem de ihya açısından modelleri de ortaya çıkmış oluyor dedi.

Elazığspor'da Yüksel Kayaalp sezonu kapattı

Belediye Kütahyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Elazığspor'un tecrübeli sağ beki Yüksel Kayaalp'ten kötü haber geldi.

Elazığspor kaptanı Yiğitcan ameliyat oldu

Elazığspor'un tecrübeli takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, sol elindeki kırık nedeniyle İstanbul'da bıçak altına yattı.

Elazığ'da görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmene anlamlı ziyaret

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir eğitim kurumu öğretmenleri, kentte görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine çiçek taktim etti.

Yiğitcan Erdoğan yeniden Elazığspor'da

Elazığspor, tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Ebru Ağar EBK'da

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Elazığ Basketbol Spor Kulübü (EBK), tecrübeli oyuncusu Ebru Ağar'ı kadrosuna kattı.

Elazığspor'da Yiğitcan Erdoğan, sözleşmesini feshetti

Elazığspor'dan alacaklarını tahsil edemediği için sözleşmesini fesheden son isim tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan oldu.

Durmuş,'Edinilen tecrübeler bugün buralarda çok sayıda vatandaşımızın ölmesinin önüne geçmiştir'

Elazığ'daki deprem nedeniyle kente gelip destek verenlerden Memur Sen Genel Başkanı Yardımcısı ve Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş,Marmara depreminde edinilen tecrübeler bugün buralarda çok sayıda vatandaşımızın ölmesinin önüne geçmiştirdedi.

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk tecrübelerini paylaştı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Elazığ'a atanan aday öğretmenlerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Başkan Arslan Anadolu Realist Gençlik Derneği Üyesi Gençlerle Buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan,  Anadolu Realist Gençlik Derneği mensubu 500 e yakın gençle Elazığ TSO Konferans salonunda düzenlenen istişare ve tecrübe paylaşımı programında bir araya geldi.