Tedavi Haberleri

Tedavi Haberleri

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti 

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. 

Lütfi Doğan Hakk'a yürüdü

Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimler Araştırma ve Yayma Vakfı (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan Hakk'a yürüdü. Doğan, bir süredir Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Başkan Fethiye Atlı’nın acı günü

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın eşi Bekir Atlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Demirbağ, Elazığ'da tedavileri süren depremzedelerle bir araya geldi 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yaralılar Elazığ'a getirilerek Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

SMA için 2 ilaç tedavi rehberine alındı

SMA Bilim Kurulu, yoğun gündemle toplandı. SMA taramalarının sonuçları, tedavisi devam eden hastaların tedavi süreçleri ve tedavi yöntemlerindeki son gelişmelerin ele alındığı toplantıda, SMA tedavisinde kullanılan iki ilaç tedavi rehberine alındı

Elazığ'da Özel Hastaneler vatandaşın kanını emiyor

Elazığ'da hizmet veren özel hastanelerde tedavi gören vatandaşlar tahlillerde ve tedavilerde yüksek fiyat uygulamasından rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler...

Elazığlı bir hayırsever kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı 

Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ağır zihinsel engelli çocuğun cenazesi ailesi tarafından kabul edilmeyince çocuğun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Elazığ’da iki gündür yürekleri sızlatan bu durum üzerine Elazığlı bir hayırseverde bugün kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı. 

Özay: Sağlık hizmetleri gurur verici

Sağlık problemleri sebebiyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, sağlık hizmetleri ve kendisinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

Doç. Dr. Tartar , 'Antibiyotikler, ağrı kesici ve ateş düşürücü değildir'

Antibiyotiklerin keşfedildiğinden bu güne enfeksiyon hastalıklarında modern tıbbın yapı taşı olarak görev yaptığını dile getiren Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Sağmak Tartar 'Antibiyotikler, ağrı kesici ve ateş düşürücü değil. Her hastalığı tedavi etmiyor. Gereksiz antibiyotik kullanımı hem yan etki oluşturacak hem de direnç gelişimini olumsuz etkileyecektir' dedi.

Hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı

Elazığ'da telefon kablolarını çalmaya çalışırken Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı. Yaklaşık 50 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli, yaptırılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Evinin bodrumunda kendini ateşe veren kadını komşuları söndürdü

Elazığ'da evinin bodrum katında kendini yakan kadın, komşuları tarafından söndürüldü. Yaralanan kadın, tedavi altına alındı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'da 4'üncü kattan düşen çocuk yaralandı

Elazığ'da bir binanın 4'üncü katından düşen 16 yaşındaki kız çocuğu şans eseri sağ kurtuldu. Hafif yaralan çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yılda 8 bin hayvan tedavi edildi

Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olan Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yılda 8 bin hayvan tedavi edildi. Şu anda 150 köpek ve 20 kedinin bulunduğu merkez, aynı zamanda toplamda 2 bin 130 hayvanı da sahiplendirdi.

Asker eğlencesinde saçmaların hedefi olan kadın yaralandı

Elazığ'da asker eğlencesinde magandanın peş peşe ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçma, bir kadına isabet etti. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beynin merkezini kaplayan tümör sağ gözünü kör etti, kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu

Gaziantep'te iki yıl önce beyninde tespit edilen kötü huylu tümör nedeniyle sağ gözünü kaybeden ve gördüğü tedaviye rağmen tümörün büyüdüğü tespit edilen genç adam, geldiği Elazığ'da yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Savaş sonrası çıkan bu tedavi yöntemi, görme engellilerin sporu oldu

Bir savaşta gözlerini kaybeden gaziler için rehabilitasyon amacı ile geliştirilen tedavi yöntemi, onlarca görme engellinin umudu oldu. Bu spor sayesinde sporcular hem hayata tutunuyor hem de sosyalleşiyor.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Seçimde aday olmama kararı aldım'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Asilhan Arslan, TSO seçimlerinde aday olmayacağını belirterek, 'Sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir sürecin eşiğine geldiğimi, geçtiğimiz hafta yaptığım tetkik ve tedavi neticesinde öğrendim. Kıymetli hocalarımızın, üzerine basa basa ikaz ve uyarıları ile tedavi sürecinin bir an önce başlaması gerektiğini tarafıma iletmeleri üzerine, 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Elazığ TSO başkanlık seçimlerinde aday olmama kararı aldım' dedi.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi, hastaneye yatırıldı

Elazığ'da marketine gelen müşterileri bıçaklayan şahıs, ailesinin isteği üzerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alındı.

Elazığlı arıcı geliştirdi, KOAH ve astım hastalarına umut olacak

Elazığlı sağlık çalışanı ve arıcı Erdal Çetinkaya, alternatif tıp çerçevesindeki arı ürünleriyle tedavi çalışmalarına destek olmak amacıyla, araştırmacıların yararlanması için arı havası (api-air) cihazı geliştirdi. Cihaz astım, bronşit ve KOAH hastalarının tedavilerinde kullanılabilecek.

Hastanede silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan şahsın ortağı, 'Tüm emniyet teşkilatı yanımızda oldu'

Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla vurularak ağır yaralanan Abdulhadi Bilken'in tedavisinin devam ettiğini dile getiren ortağı Burhan Daş, 'İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ilk başından bugüne kadar titiz bir şekilde çalışmıştır. Olayın hemen ardından şüpheli şahıs, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Başta İl Emniyet Müdürü Celal Sel olmak üzere tüm emniyet teşkilatı yanımızda oldu' dedi.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da jandarma ekipleri minibüsün çarptığı köpek için seferber oldu

Elazığ'da minibüsün çarpması sonucu yaralanan köpek için jandarma ekipleri seferber olurken, yaralı köpek Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

Tedavisi tamamlanan yavru leylek doğaya bırakıldı

Elazığ'da yuvadan düşen ve tedavisi tamamlanan yavru leylek, doğaya bırakıldı.

Yolda buldukları yaralı Ebabil kuşunu tedavi edip HAYDİ ekiplerine teslim ettiler

Elazığ'da yolda buldukları yaralı kuşu önce evlerine götürerek tedavi eden Ferhat Adıyaman, ardından HAYDİ ekiplerine teslim etti.

Yuvadan düşen yaralı leylek, tedavi altına alındı

Elazığ'da yuvasından cami bahçesine düşen yaralı leylek, tedavi altına alındı.

Elazığ'da yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı

Elazığ'da vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı.

Tır dorsesinden kopan tekerlek bahçede oturan çifte çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da tırın dorsesinden kopan tekerlek bahçede oturan çifte çarptı. Tekerleğin çarpması ile hafif yaralan çift, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.