Teknik Haberleri

Teknik Haberleri

Müdür Yiğit’ten Teknik Bilimler MYO ziyareti

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Necip Güngör Kısaparmak MTAL öğrencilerinden konser

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Öğrenci Korosu tarafından konser düzenlendi.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Sözleşmeli sağlık personeli alınacak! 

Sözleşmeli 36 bin sağlık personeli istihdamı kapsamındaki sağlık birimlerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek.

Sıdıka Avar MTAL’de öğretmenlere seminer düzenledi

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında öğretmenlere seminer verildi.

İşçiler, memuriyete geçmek istiyor!

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, daimi işçi statüsünde çalışan üniversite mezunu işçilerin memur kadrolarına geçirilmesi taleplerini MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e iletti..

Yazar İkbal Gürpınar öğrencilerle buluştu 

Yazar İkbal Gürpınar, Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi. 

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Elazığspor’da Alaattin Tutaş ile yollar ayrıldı  

ES Elazığspor sportif ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan Alaattin Tutaş ve ekibiyle sözleşmeleri dolduğu için yollar ayrıldı. 

Prof. Dr. Yasemin Açık Oyunu Kullandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık oyunu Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

MTA diri fay hattı haritasını açıkladı

Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü, 5.5 ve üzerinde deprem üretebilecek diri fay hattı haritasını açıkladı. Buna göre 45 ilin riskli durumda olduğunu belirlendi.

Vali Toraman’dan, yardımların toplandığı alanlara ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, deprem bölgelerine gönderilen yardımların toplandığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nı ve Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 

Fırat EDAŞ’tan büyük başarı    

Sorumluluk bölgesinde bulunan Malatya, Elâzığ, Tunceli ve Bingöl illerinde, sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzını sağlamak adına çalışmalarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), teknik ve teknik olmayan kayıp olan yerleri tespit ederek kayıp kaçak oranını 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1 puan daha düşürdü. 

300 bin geçici işçiye kadro!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Bilgin, "Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" dedi.

Ömer Faruk Gökçe hayatını kaybetti 

Elazığspor’un ve Türk Futbolunun Önemli Eski Futbolcularından ve Teknik Adamlarından Ömer Faruk Gökçe vefat etti. 

ES Elazığspor'da Cüneyt Biçer dönemi

Teknik Direktör Ramazan Çelik'le yollarını ayıran ES Elazığspor, son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran Cüneyt Biçer'le anlaşmaya vardı.

ES Elazığspor'da Ramazan Çelik dönemi bitti

ES Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kadro dışı kalan Feyzullah Şahin, Elazığspor'a veda etti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon başından bu yana Teknik Direktör Ramazan Çelik ve takım kaptanı Mesut Saray'la sıkıntılar yaşayan Feyzullah Şahin Güneş, akşam saatlerinde kadro dışı bırakıldı. Genç futbolcu gelişme üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiaya veda etti.

Fırat Üniversitesi GSK'da Gündüz dönemi sona erdi

Fırat Üniversitesi GSK'da teknik sorumlu Erhan Gündüz görevinden ayrıldığını açıkladı.

Elazığ'da röntgen teknikeri odasında ölü bulundu

Elazığ'da röntgen teknikeri Özkan Öz, hastane içerisindeki odasında ölü bulundu.

23 Elazığ FK'da Çınar dönemi bitti

Son olarak deplasmanda Turgutluspor'a 4-1 yenilen 23 Elazığ FK'da Teknik Sorumlu Ender Çınar görevinden ayrıldı.

Elazığ'da arılı kovan denetimleri sürüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı destek kalemleri arasında yer alan, arılık ve arılı kovan desteklemesine ait kontroller, Sivrice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince sürüyor.

Elazığ'da kovanlar kontrol edildi

Elazığ'da kovanlar kontrol edilirken arıcılara ise teknik bilgiler verildi.

Fırat Üniversitesi GSK Gündüz'e emanet

Fırat Üniversitesi GSK, geçmiş dönemlerde takımın teknik sorumluluğunu yapan Erhan Gündüz'le yeniden el sıkıştı.

ES Elazığspor teknik direktörü Çelik: '3 maçta 7 puan çok önemli'

TFF 3. Lig 1. Grubun 4. haftasında deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya gelecek olan ES Elazığspor'da teknik direktör Ramazan Çelik, Elazığspor'a yakışan bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi'nde Ahmet Atila dönemi sezon başlamadan bitti

Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon için anlaştığı Teknik Sorumlu Ahmet Atila ile yaşanan fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırdığını duyurdu.

Dersimspor, Fırat Üniversitesinden 3 futbolcuyu transfer etti

Elazığlı teknik sorumlu Bülent Güllü, Dersimspor'un başına geçtikten sonra eski öğrencilerini yeni takımına transfer ediyor.

ES Elazığspor Teknik Direktörü Çelik: 'Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz'

ES Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, 3 tane daha hazırlık maçımız olacak. Skordan ziyade, istediğimiz oyunu sahaya yansıtmanın mücadelesini vereceğiz dedi.

Karakoçan 1985 Spor, teknik heyetini belirledi

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nin köklü ekibi Karakoçan 1985 Spor, teknik heyetini belirleyerek transfer çalışmalarına başladı.

Elazığspor'da Çelik'in yardımcıları belli oldu

Elazığspor'un yeni Teknik Direktörü Ramazan Çelik'in yardımcıları belli oldu.