Teknisyen Haberleri

Teknisyen Haberleri

Elazığ Afad Ekibi Kahramanmaraş’da çalışmalarıyla göz dolduruyor

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle etkilenen illerdeki arama ve kurtarma çalışmalarının ardından 7 Mart 2023 tarihinden itibaren Kahramanmaraş iline görevlendirilen AFAD Şube Müdürü Teymen ŞİMŞEK, Şef İrfan ÖZEN, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Hikmet ABA, Ergül YILMAZ ve Ferhat AY aynı gün çalışmalara başlamıştır.

Hayali olan inşaat mühendisliğini 58 yaşında kazandı, 63 yaşında kep attı

Elazığlı 63 yaşındaki Sultan Kürkçü, 19 yaşındayken Ankara Üniversitesi Basın Yayın ve İletişim Bölümünü son sınıftayken evleneceği için bıraktı. Bu süreçte iki çocuğu olan ve Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirip harita teknisyeni olarak devlet kurumunda çalışan Kürkçü, 63 yaşında çok sevdiği inşaat mühendisliği bölümünü kep atarak bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

Herkes için atık, onun için sanat eseri

Elazığ Gar Müdürlüğü'nde görev yapan teknisyen Hüseyin Toğrul, topladığı atık malzemelerden yaptığı tren maketlerini açtığı sergide vatandaşların beğenisine sundu.

Karataş, intiharların önlenmesi çağrısında bulundu

Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş, 13 Aralık Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Elazığ'da radyoloji teknisyeni koronaya yenik düştü

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Radyoloji Teknisyeni olarak görev yapan 3 çocuk babası Evren Demirbağ (49), korona virüse (Covid-19) yenik düşerek hayatını kaybetti.

Elazığ Valisi Yırık, 'Deprem yaşamış bir il olarak hemen yardım ve ekiplerimizi gönderdik'

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yine devletin tüm imkanlarıyla ve kurumlarıyla depremzedelere yardım etmek için her türlü imkanların seferber edildiğini belirten Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Deprem yaşamış bir il olarak biz de hemen deprem anından itibaren organize ederek 2 adet arama kurtarma aracı, 8 adet arama kurtarma teknisyeni ile yaşama malzemesi bulunan yardım tırımız yola çıktı' dedi.

TEİAŞ 150 Teknisyen Alacak

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 150 Teknisyen alacak. Personel alımı kapsamında Elazığ TEİAŞ Müdürlüğüne 5 teknisyen alınacak.

Depremin sembol ismi Azize Çelik: 'O ikisini delikten gördüm'

Elazığ'da UMKE ekibinde görevli acil tıp teknisyeni Emine Kuştepe ile kurduğu telefon irtibatıyla depremin sembol isimlerinden olan ve o anları Sağlık Bakan Fahrettin Koca'ya anlatan Azize Çelik, İtfaiyeden Ömer İpek bey geldi, beni o delikten çıkardı, abla ben seni almadan gitmeyeceğim' dedi. Bir de Aydın bey vardı o da Mersin'den o ikisini delikten gördüm dedi.

Bursa’da inişe geçen uçağa leylek çarptı

Muş-Bursa seferini yapan yolcu uçağına Yenişehir Havalimanı'na iniş yaptığı sırada leylek çarptı. Başarılı bir şekilde inişini tamamlayan uçak teknisyenlerin bakımının ardından yeniden havalandı.