Temel Atma Haberleri

Temel Atma Haberleri

Elazığ’ın iki ilçesine müjdeli haber!

150 yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin temel atma çalışmaları başladı. 

Aziz Gül Ortaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi 

32 derslikli Aziz Gül ortaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Bakan Özhaseki’nin katılımıyla temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirildi. 

Elazığ Belediyesi’nden temel atma ve toplu açılış töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Mansur Yavaş, Elazığ’a geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Belediyesi’nin Elazığ’da yaptıracağı okulun temel atma töreni için 22 Mart’ta Elazığ’a gelecek.

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Elazığ’a gelecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Elazığ’a gelecek. 24 Ocak 2020 depremi sonrasında CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin Elazığ’a kazandıracağı okulların temelleri bir bir atılıyor. 

Mansur Yavaş Elazığ'a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Elazığ'da yaptıracağı okulun temel atma töreni yapılacak.

Elazığ'da İlk Evim İlk İşyerim Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İlk Evim-İlk İşyerim Projesi çerçevesinde 88 konut için temel atma töreni yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Türkiye güçlü ve yaralarını saran bir ülke'

Elazığ'da okulun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deprem oldu, insanlar hayatını kaybetti, binalar ve okullar yıkıldı. Ama Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye yaralarını saran bir ülke dedi.

Çatalçeşme Camiinin temeli atıldı

Elazığ'da Çatalçeşme mahallesinde inşa edilecek caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bakan Varank, Diyarbakır’da Girişimci Destek Merkezinin temelini attı

Bir dizi ziyaret ve açılış için Diyarbakır'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Diyarbakır Girişimci Destek Merkezinin temel törenine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakır insanının girişimcilik noktasından çok başarılı olduğunun altını çizen Bakan Varank, Ben milletimizin girişimciliğe olan ilgisini gittiğim her yerde görebiliyorum. Diyarbakır insanı da bu manada çok başarılı inşallah buradan da yetişecek ve çıkacak girişimler önemli işlere imza atacaktır dedi.

İşadamı Soylu sözünü tuttu: 12 derslikli okulun temeli atıldı

Elazığ'da meydana gelen depremden sonra eğitim öğretim de de yaraların sarılması adına hayırsever genç iş adamı Burak Soylu tarafından sözü verilen 12 derslikli anaokulunun temeli törenle atıldı. Böylelikle kentte depremden sonra 7'inci okulun temeli atılarak inşaatına başlandığı belirtildi.

Yeni konutların temel atma süreci başladı

Elazığ'da yıkılan yerlerde de temel atma süreci başlatıldı. İlk ihalenin yapıldığı Elazığ'da Mart ayı sonuna kadar tüm ihalelerin tamamlanarak yıl sonuna kadar yaklaşık 20 bin konutun bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi.