Temizliği Haberleri

Temizliği Haberleri

Hazar Gölü Çevresinde temizlik çalışması

Sivrice Belediyesi, ilçe geneli ile Hazar Gölü kıyı şeridinde çevre temizliği yaptı.

Elazığ Belediyesi’nden bayram temizliği

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girdi. Tam mesai yaparak şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Elazığ’ı bayrama hazırlıyor.

Harput’ta çevre temizliği etkinliği düzenlendi

“Hepimizin Bir Dünyası Var” sloganı ile bu yıl kutlamaya devam eden çevre haftası etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Elazığ’ın gözbebeği Harput’u çöplerden arındırdı.

Yeşil alanlarda bahar temizliği

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Özel İdareden bayram temizliği

Elazığ İl Özel İdaresi ve Pertek Belediyesi iş birliği ile çevre temizliği yapıldı.

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Elazığ Kamp Kulübü’nden anlamlı etkinlik 

Elazığ Kamp Kulübü çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe dikkat çekiyor. Kamp Kulübü üyeleri, doğunun incisi olan Hazar Gölü’nde Pazar günü kıyı temizliği yapacak. Turizmi canlı tutan noktaların temiz tutulması gerektiğini söyleyen Elazığ Kamp Kulübü Başkanı Kamuran Aşar, Elazığlıları çevre temizliğine davet etti. 

TÜMKİAD çevre temizliğine dikkat çekti 

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği Üyeleri Elazığ’da su kenarlarında oluşan çöpleri toplayarak çevre temizliğinin önemine dikkat çekti. 

STK Platformu’ndan anlamlı etkinlik

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan başkanlığında çevresel farkındalık oluşturmak amacıyla, Cip Baraj Göleti, Hazar Gölü ve Keban Baraj Gölü etrafında çevre temizliği gerçekleştirdi.

Belediye ekiplerinden yaprak üfleme makinesi ile sonbahar temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler park ve bahçelerde sonbahar temizliğine başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Elazığ'da şehit mezarlarına jandarma eli değdi

Elazığ'da bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği jandarma ekipleri tarafından yapılırken, eskiyen bayraklar ise yenileriyle değiştirildi.

Elazığ Belediyesinden süs havuzları temizliği

Elazığ Belediyesi, daha yaşanabilir bir kent için şehrin tüm noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ'da bayram temizliği

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala şehrin dört bir yanı, ekipler tarafından temizlendi.

Elazığ'da çocuklar ve gönüllüler Harput'u temizledi

Elazığ'da çocuklar ve gönüllü vatandaşlar, tarihi Harput Mahallesi'nde çevre temizliği yaptı.

110 yıllık çeşmede bayram öncesi halılar yıkanmaya başlandı

Elazığ'da bir mahallede kadınlar, 110 yıllık çeşmede halılarını yıkayıp kurumaya bırakarak, geleneksel hale getirdikleri bayram temizliğine başladı.

Uzman estetisyen Dalmış'tan bahar aylarında cilt temizliği önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, bahar aylarında cilt temizliği ve bakımına ilişkin bilgiler verdi.

Kombi ve petek temizliği yaptırmamak, faturanın yüzde 30 fazla gelmesine neden oluyor

Elazığ'da kış aylarının gelmesiyle birlikte zamanında yapılamayan kombi ve petek temizliği, petek içlerinde kir ve pas birikmesine, evin yeterince ısınmamasına ve faturaların bir hayli kabarık gelmesine neden oluyor.

Belediye ekiplerinden yaprak üfleme makinesi ile sonbahar temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler park ve bahçelerde sonbahar temizliğine başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Elazığ'ın Palu ilçesinde çevre temizliği

Elazığ'ın tarihi ilçesi Palu'da, tüm kurumların katılımıyla çevre temizliği yapıldı.

Bir dönem cami ve hastane olarak kullanılmış tam bin 200 yıllık

Elazığ'da bir dönem cami ve zihinsel engellilerin tedavi edildiği hastane olarak kullanıldığı bilinen ve yıkılmaya yüz tutuna bin 200 yıllık kilisenin temizliği yapılarak restorasyon projesi hazırlandı.

Elazığ'da yaban hayvanları için su göletleri oluşturuldu

Elazığ'da yaban hayvanlarının su ihtiyacını karşıladığı yerlerdeki göletlerin temizliği yapılırken, 2 adet ise küçük gölet oluşturulduğu bildirildi.

Toplu Taşıma Araçlarında Covid 19 Temizliği

Elazığ Belediyesi ekipleri, Koronavirüs önlemleri kapsamında titizlikle gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını ibadethanelerden çeşmelere otobüs duraklarından toplu taşıma araçlarına her noktada sürdürüyor.

Malatya caddelerinde Covid-19 temizliği

Son günlerde Dünya genelinde büyük bir artış gösteren Covid 19 salgınına karşı Türkiye genelinde yeni tedbirler alınıyor.

Elazığ Belediyesi'nden Kapsamlı Bayram Temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı bir ortamda Kurban Bayramını geçirebilmeleri için genel temizlik çalışmalarına ek olarak şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.   

Otobüs Terminalinde Covid 19 Temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Konteyner Kentlerde, çevre sağlığı tedbirleri alındı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden sonra çadır ve konteyner kent gibi toplu yaşam alanlarına yerleştirilen depremzede vatandaşlara yönelik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan çevre sağlığı hizmetleri devam ediyor.

Çocuklardan önce doğa yürüyüşü sonra temizlik

Elazığ'da çocuklar, önce doğa yürüyüşü ardından da çevre temizliği yaptı.

Öğrenciler, çevre temizliği yaptı

Elazığ'da öğrenciler Sıfır Atık projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.

Elazığ'da ' Hürmet Sırası Bizde' Projesi

Elazığ'da Hürmet Sırası Bizde Projesi kapsamında yaşlı, engelli ve bakıma muhtaçların evlerinde temizliğin yanı sıra kış hazırlıkları yapılmaya başlandı.