Temizlik Çalışması Haberleri

Temizlik Çalışması Haberleri

Hazar Gölü Çevresinde temizlik çalışması

Sivrice Belediyesi, ilçe geneli ile Hazar Gölü kıyı şeridinde çevre temizliği yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Elazığ Belediyesi, 46 Araç ve 170 Personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Elazığ'da kapsamlı temizlik,ilaçlama ve bakım çalışması

Elazığ'da belediye ekipleri tarafından baharla birlikte kentin 4 bir yanında kapsamlı temizlik çalışması ile park ve yollarda çeşitli çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Elazığ'ın mahalle mezarlıklarında kapsamlı temizlik

Elazığ'da belediye tarafından mahalle mezarlıklarında kapsamlı temizlik çalışması yapıldığı bildirildi.

Bayram Sonrası Kapsamlı Temizlik 

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramı sonrası kurban kesim ve satışı için belirlenen noktalarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Elazığ Belediyesi'nden Kapsamlı Bayram Temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı bir ortamda Kurban Bayramını geçirebilmeleri için genel temizlik çalışmalarına ek olarak şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.   

Otobüs Terminalinde Covid 19 Temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Okullarda Temizlik ve Dezenfektasyon Çalışması Yapıldı

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak Liseye Geçiş Sınavı için kullanılacak olan tüm okul binalarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri tamamlandı.

Temizlik çalışmaları titizlikle sürdürülüyor

Elazığ Belediye Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını başta toplu kullanım alanları olmak üzere şehir genelinde sürdürüyor. 

Çadır Kentlerde Temizlik Çalışması

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzedelerin konteyner kentlere yerleşmesiyle birlikte kaldırılan çadır kent alanlarında temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Elazığ'da okullarda temizlik çalışması

Elazığ Belediyesi ilk ders zili öncesi 212 okulda temizlik çalışması başlattı.

Elazığ'da hastane personeli çöp topladı

Fırat Üniversitesi (FÜ ) Hastanesi yöneticileri ve çalışanları çevre temizliğine dikkat çekmek için bahçedeki çöpleri toplayıp, temizlik çalışması yaptı.