Temsilcisi Haberleri

Temsilcisi Haberleri

Elazığ'da işçiler geçinemiyoruz dedi!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Kara, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklaması çerçevesinde yaptığı açıklamada 'Yoksulluğa, hayat pahalılığına, vergide adaletsizliğe, esnek çalışmaya dur demek için bugün bir araya geldik. Bizler Türk-İş olarak yapmış olduğumuz eylem planlarımızı taleplerimiz karşılık bulana kadar paylaşacağız.' dedi.

 Çerkez, TÜİK enflasyon verilerini değerlendirdi

Türkiye Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, yüksek enflasyon nedeniyle sabit gelirli vatandaşların alım gücünün düştüğünü belirterek, maaşlara ek zam yapılması gerektiğini söyledi.

Bahşi: Enflasyon hayatımızdan çıksın, maaş ve ücretlerdeki erime bitsin

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, kamu görevlileri ve emeklilerinin Temmuz ayında alacağı maaş artışları belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlik meslek kanunu açıklaması

Eğitim Bir-Sen Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yeniden düzenlenmiş, kapsayıcı bir öğretmenlik meslek kanunu talep ettiklerini söylediler. Öte yandan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; mevcut uygulanan sıkılaşma politikaları ve faiz artırımlarının üretim ve yatırım alanları ile gelir dağılımını olumsuz etkilediğini söyledi.

Çerkez: Ek ödeme memur emeklilerine de verilmeli 

Memurların ve memur emeklisinin sorunlarının seçim döneminde geriye atılmaması gerektiğini ifade eden Türkiye Kamu – Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez, ilave ek ödemlerin memur emeklilerine de verilmesi çağrısında bulundu. 

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

MHP Adayı Doç. Dr. Murat Aygen Kamu-Sen'i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen'i ziyaret etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez ve Türk Sağlık-Sen Başkanı Reşit Kılıç ile bir araya gelen Aygen, Elazığ için projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Çöteli, FHGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı

TRT Elazığ Temsilcisi Metin Çöteli, 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan FHGC kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak, destek istedi.

Başkan Gülyüz’den meslektaşlarına öneri!

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Meslektaşlarına öneride bulunarak; “Benim sektör temsilcisi olarak önerim komisyon bedelinin yarısını ev sahibinden, diğer yarısını ise kiracıdan almak. Çünkü hem ev sahipleri bizden hizmet alıyor, hem de kiracı. Bunu sadece kiracıya mal etmeyelim” dedi.

Memur-Sen toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı.

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

Çerkez: Sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz 

Türkiye Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Türkiye Kamu-Sen’in 31. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Aslan: Vatandaşlarımızın kurban bağışlarına talibiz 

Beşir Derneği İl Temsilcisi Burhanettin Aslan, bu yılda vatandaşların kurban bağışlarına talip olduklarını söyledi. 

Bahşi: Adil bölüşüm için 28 yıldır durmadan yürüdük 

Memur Sen 28. yaşını kutluyor. Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Adil bölüşüm, insanca bir yaşam için 28 yıldır durmadan yürüdük” dedi. 

Bahşi: Gündemimiz Temmuz ayında yapılacak maaş düzenlemesidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon oranlarının ardından Temmuz ayında yapılacak olan maaş düzenlemesiyle alakalı açıklamalarda bulundu. 

Bahşi: Tüm illerdeki ve ilçelerdeki çalışanlara tazminat verilmelidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, depremin ardından kamu kurum çalışanlarına tazminat verilmesi gerektiğini söyledi. 

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi. 

MHP'ye bakanlık gündemde!

2023 seçimleri öncesi partilerin ittifak çalışmaları tam gaz sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde konuşulanları paylaştı.

YRP MKYK Üyesi Gül: TOKİ Vatandaşı muhatap almalı

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, ilimizde bugüne kadar 26 bin konut üreten ve 6 Şubat depremi sonrası da ilk etapta 3.500 konut yapmayı planlayan TOKİ’nin bir temsilcisinin olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Elazığspor'un unvanları gitti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezona iyi başlayan ES Elazığspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini Ağrı 1970 Spor karşısında yaşadı. Elazığ temsilcisi, aynı zamanda bu sezonki ilk golünü de yine Ağrı ekibinden yedi.

Elazığ TFF Futbol İl Temsilcisi Kılınç, istifa etti

TFF Elazığ Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç görevinden istifa etti.

Hazırlık maçı: ES Elazığspor: 2 - Aksaray Gençlikspor: 0

ES Elazığspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında karşılaştığı Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Aksaray Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti.

Cemil Döndü, Boks Elazığ temsilcisi oldu

Elazığlı milli boksör ve milli takım boks antrenörü Cemil Döndü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Boks Elazığ il temsilciliği görevine getirildi.

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi Kara:

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi gazeteci Erol kara, FETÖ ile mücadelede hiçbir zaman ve hiçbir şekilde vazgeçilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, 'Birilerinin 15 Temmuzda başaramadıklarını başka yöntemlerle başarmalarına izin vermemeliyiz dedi.

TFF Elazığ temsilcisi Kılınç, BAL takımları ile bir araya geldi

Elazığ Yolspor ve D. Fırat Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği antrenmanları ziyaret eden TFF Elazığ temsilcisi Turgut Kılınç, iki takıma da sezonun ikinci yarısı için başarılar diledi.

ELMİYAD’dan Sarıkaya'ya kınama

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya’nın bir basın emekçisine attığı tokadın yenilir yutulur bir hareket olmadığını belirterek bir kınama mesajı yayımladı. 

Elazığ'ın son semer ve palan ustası teknolojiye direniyor

Elazığ'da 40 yıldır semercilik ve palancılıkla uğraşan, mesleğinin kentteki son temsilcisi olan Metin Daldul, teknolojinin gelişmesi ve yanında çalıştıracak çırak bulamaması nedeni ile semerciliğin son demlerini yaşadığını söyledi.

Bahşi: 27 Mayıslar bir daha yaşanmasın diye Memur Sen Var

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı. 

Bahşi, 'Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerekiyor'

Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerektiğini belirten Eğitim-Bir-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi,okul öncesinin de ilk ve ortaöğretim gibi zorunlu olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıkçılardan Milletvekili Gürsel Erol'a Teşekkür

Fırat Üniversitesi Hastanesi Sağlık-Hak-Sen temsilcisi Haluk BAL, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının 3’lü vardiyaya geçirilmesi sonrasında yaşadıkları sorunları kamuoyuyla paylaşan ve sağlıkçılara destek veren CHP Elazığ Milletvekiline Gürsel EROL’a teşekkür etti.