Terör Örgütü Haberleri

Terör Örgütü Haberleri

Başkan Öztürk: Ulukale şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Elçemder (Elazığ Çemişgezekliler Derneği) Başkanı Gürkan Öztürk 9 Eylül 1994 tarihinde Çemişgezek’in Ulukale Köyüne terör örgütü tarafından yapılan hain baskının yıl dönüm de açıklamada bulundu.

 Erol: Tunceli, terör kenti değildir, özgürlükler ve cumhuriyet kentidir

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 7 yıl önce düzenlenen Geleneksel Çemişgezek Dut ve Peynir festivalinde yaptığı konuşmada terör örgütüne meydan okudu.

Tarihi direnişin 8. yılı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ve bu girişime karşı milletin direnişinin üzerinden 8 yıl geçti.

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenleyen terörist öldürüldü 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Teröristlerden birinin Elazığ Emniyet Binasına bombalı saldırı gerçekleştiren ‘Demhat Eylül’ kod adlı Hasip Şimşek, olduğu belirtildi.   

Milletvekili Erol: Ben imzamı atıyorum 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pençe-Kilit- Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda 12 askerimizin şehit olmasının ardından açıklamada bulundu. 

Öz: Nerede bir terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu’nu destekliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Elazığ'daki bombalı saldırının 6. yılı

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 6 yıl geçti. Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde ailesiyle birlikte gezdikten sonra yaşananları anlattı.

Kanlı Noel'de üç kuzeni EOKA tarafından şehit edilen Necip İlhan'dan TMT hakkındaki sözlere tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üç amca çocuğu 'Kanlı Noel' olayları olarak bilinen 1963 yılında EOKA terör örgütü tarafından şehit edilen FÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Necip İlhan, Ayşenur İlhan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Sosyal medyada PKK/KCK propagandası yapan 15 kişiye yurt dışı yasağı

Elazığ'da sosyal medya mecralarında 'PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası' yaptıkları tespit edilen 15 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından yurt dışı yasağı uygulanarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Elazığ'da terör örgütü propagandası yapan araştırma görevlisi tutuklandı

Elazığ'da terör örgütü propagandası yaptığı için gözaltına alınan araştırma görevlisi tutuklandı.

Elazığ'da terör örgütü propagandası yapan araştırma görevlisi gözaltına alındı

Elazığ'da terör örgütü propagandası yapan ve Fırat Üniversitesi tarafından açığa alınan araştırma görevlisi, gözaltına alındı.

Elazığ'da terör örgütü propagandası yaptığı değerlendirilen araştırma görevlisi açığa alındı

Fırat Üniversitesinde terör örgütü propagandası yaptığı değerlendirilen araştırma görevlisi açığa alındı.

Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve mühimmatları temin eden terörist yakalandı

İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Ağabeyinin şehit olduğu saldırıda bomba ve mühimmat temin eden teröristin yakalandığı haberini Fethi Sekin'in kardeşi Fikriye Sekin, Arka plandaki kişilerin de yakalandığını bugün haberlerde öğrendim, bu bizi daha da rahatlattı. Türkiye'nin bu tarz terör olaylarına idam getirilmesini istiyorum' dedi.

Şehit Cihat Şahin memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Cihat Şahin, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Şahin'in cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Şehit Cihat Şahin'in naaşı memleketi Elazığ'a getirildi

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Cihat Şahin'in naaşı memleketi Elazığ'a getirildi.

Elazığlı şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit düşen Cihat Şahin'in Elazığ'daki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Teröristlerin saldırısının üzerinden 5 yıl geçti, acısı hala geçmedi

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından 5 yıl önce düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Saldırının dehşeti hafızalardan silinmezken, olayın gerçekleştiği ve eskiden İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu yer şimdi Millet Bahçesi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Terör propagandası yapan 2 şahsa ceza

Elazığ'da sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle yargılanan 2 sanığa 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verildi.

Iğdır'da terör operasyonu

Iğdır İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan istihbari çalışmalar neticesinde bir terörist ölü olarak ele geçirildi.

26 yıl önce şehit edilen 6 öğretmenden Elazığlı Rüstem Şen kabri başında anıldı

Tunceli'de bölücü terör örgütü tarafından 26 yıl önce lojmanlarından çıkartılıp kurşuna dizilerek şehit edilen 6 öğretmenden Elazığlı Rüstem Şen, kabri başında anıldı.

Şehit oğlunun anısına, 2 bin 500 fidanla orman oluşturdu

Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Elazığlı Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un babası Bünyamin Uzun, oğlunun anısına köyüne 2 bin 500 fidan dikerek Hatıra Ormanı oluşturdu. Baba Uzun, diktiği 500 adet badem ağacının gelirini ise köye bağışladı.

Siirt’te PKK’nın kış üslenmesi çökertildi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eruh ilçesi Yasıdağ Künaf Yaylası bölgesinde icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen sığınak alanı imha edildi.

Gözaltına alınan 7 DEAŞ şüphelisinden 4’ü tutuklandı

Afyonkarahisar'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Diyarbakır'da Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu başlatıldı

Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu başlatıldı. 

Bursa’da canlı bomba tutuklandı

Bursa'da kırmızı bisikletinin ele verdiği DEAŞ'lı canlı bomba ve onunla bağlantılı 4 terör örgütü mensubu sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının bomba hazırlarken çekilmiş görüntüleri, ele geçirilen düzenekler, canlı bomba yelekleri ise delil olarak savcılığa götürüldü. DEAŞ'lı canlı bomba M.A. tutuklanırken beraberindeki 4 kişi sınır dışı edildi.

Diyarbakır’da 975 bin kök Hint keneviri, 176 kilo kubar esrar ele geçirildi

Diyarbakır İl jandarma Komutanlığınca bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyon bölgesinde yapılan Narko-Terörizm mücadele operasyonunda 10 farklı noktada 975 bin Hint keneviri ve 176 kilogram kubar esrar maddesi elle geçirildiği bildirildi.

Komandolardan PKK'ya büyük darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Irak Kuzeyi Hakurk Bölgesi’nde keşif ve gözetleme faaliyetleri icra eden komandoların özverili çalışması ile, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda mühimmat ve silah ele geçirildiğini bildirdi.

Lübnan'daki patlamayı DEAŞ üstlendi

Lübnan Sağlık Bakanı Hassan Hamad, başkent Beyrut'ta bulunan bir depoda meydana gelen patlamada ölü sayısının 70'e yükseldiğini, 3 bin 700'den fazla yaralı olduğunu açıkladı. CNN International'ın haberine göre söz konusu patlamayı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Siirt’te etkisiz hale getirilen 2 teröriste ait mühimmat ele geçirildi

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Vali Yırık, Şehit Fethi Sekin'in Kabrini Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, İzmir'de terör örgütü PKK'nın adliyeye yönelik saldırısına kahramanca karşı koyan Elazığlı şehit polis memuru Fethi Sekin'in kabrini ziyaret etti.