Terör Saldırısı Haberleri

Terör Saldırısı Haberleri

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Gençler, Şehit Polis Fethi Sekin'in kahramanlığını anlatmak için yarışacak

Elazığ'ın Baskil Kaymakamlığınca hayata geçirilen proje kapsamında İzmir Adliyesi önünde 6 yıl önceki terör saldırısında kahramanlığıyla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in anısına 81 ildeki lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Christchurch davası kararına yönelik paylaşım

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da 51 Müslüman'ın vahşice katledildiği Christchurch terör saldırısı davasında alınan karara ilişkin bir paylaşım yaptı.

Hain Saldırının Faili Öldürüldü

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne 2016 yılında düzenlenen hain terör saldırısının faili ölü olarak ele geçirildi. 

Gürsel Erol, yaralı vatandaşları ziyaret etti  

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde geçtiğimiz gün yaşanan hain terör saldırısında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  

Elazığ şehitleri için mevlit

Elazığ'da 3 yıl önce İl Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit olan 3 polis memuru için mevlit okutuldu.

Hindistan’da bayram namazında terör saldırısı: 25 yaralı

Hindistan'da sabah bayram namazı kılan insanlara yönelik iki ayrı terör saldırısında 25 kişi yaralandı.