Terörist Haberleri

Terörist Haberleri

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenleyen terörist öldürüldü 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Teröristlerden birinin Elazığ Emniyet Binasına bombalı saldırı gerçekleştiren ‘Demhat Eylül’ kod adlı Hasip Şimşek, olduğu belirtildi.   

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Şehidin var Elazığ! 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Elazığlı Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş Şehit oldu. 

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Vatan için gözünü feda eden gazi Saydam 'Vatana diğer gözümü, bacağımı, kolumu ve tüm varlığımı da veririm'

1996 yılında sınır ötesi operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada bir gözünü kaybeden Gazi Taner Saydam, Varsın vatana feda olsun, hatta bu canımızda feda olsun. Bugün gel derlerse bugünde giderim dedi.

Elazığ'da 2 terörist silahlarıyla birlikte teslim oldu

Elazığ'da 2 terörist silahlarıyla birlikte İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim oldu.

Şehit oğlunun fotoğrafını yapmak için rölyef sanatına başladı

Suriye'nin İdlib kentinde 2 yıl önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan teğmen Canbert Tatar'ın annesi Suna Tatar, Halk Eğitim Merkezi kursuna gelerek oğlunun fotoğraflarını rölyef baskı yapmaya başladı.

Şehit Asker son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu'nun naaşı, Elazığ havalimanında düzenlenen törenle memleketi Mersin'e gönderildi.

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve mühimmatları temin eden terörist yakalandı

İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Ağabeyinin şehit olduğu saldırıda bomba ve mühimmat temin eden teröristin yakalandığı haberini Fethi Sekin'in kardeşi Fikriye Sekin, Arka plandaki kişilerin de yakalandığını bugün haberlerde öğrendim, bu bizi daha da rahatlattı. Türkiye'nin bu tarz terör olaylarına idam getirilmesini istiyorum' dedi.

Teröristlerin saldırısının üzerinden 5 yıl geçti, acısı hala geçmedi

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından 5 yıl önce düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Saldırının dehşeti hafızalardan silinmezken, olayın gerçekleştiği ve eskiden İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu yer şimdi Millet Bahçesi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Tunceli'de teröristlerin kullandığı 8 sığınak imha edildi

Tunceli'de devam eden Eren-7 Mercan Munzur operasyonunda merkez kırsalında 8 sığınak imha edildi, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şehit Fethi Sekin, şehadetinin 4. yılında kabri başında anıldı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 4. yılında memleketi Elazığ'da kabri başında anıldı.

Iğdır'da terör operasyonu

Iğdır İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan istihbari çalışmalar neticesinde bir terörist ölü olarak ele geçirildi.

Diyarbakır'da Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu başlatıldı

Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu başlatıldı. 

Van’da çatışma: 1 güvenlik korucusu şehit oldu

Van'ın Çaldıran ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu 1 güvenlik korucusu şehit oldu.

PKK’nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu ile 6 PKK özel güç ve istihbarat mensubu terörist etkisiz hale getirildi

MİT, yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda Kırmızı Liste'de aranan PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu 'Agit Garzan' kod adlı Murat Kalko'yu etkisiz hale getirdi. MİT'in istihbaratıyla düzenlenen iki farklı operasyonda da sansasyonel eylem planlayan üst düzey 6 PKK özel güç ve istihbarat mensubu daha etkisiz hale getirildi.

Siirt’te etkisiz hale getirilen 2 teröriste ait mühimmat ele geçirildi

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Öldürülen Terörist 1 Milyon TL Ödülle Aranıyordu

Elazığ'ın Arıcak İlçesinde Jandarma Özel Harekat Timlerince etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin 1 Milyon TL ödülle aranan  Devrim Devran kod adlı Salih Ekinci olduğu tespit edildi. 

Elazığ ve Şırnak'ta 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Elazığ Görese Dağlarında ve Şırnak Silopi kırsalında düzenlenen operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi. 

Elazığlı Bürokrat Şehit Oldu

Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait  servis aracına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Turan, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. 

Mayınlı saldırıda devrilen vagonlar 4. yılında kaldırıldı

Elazığ'ın Palu ilçesi sınırlarında 2016 yılında teröristlerin raylara döşediği mayının patlatılması sonucu devrilen yük treninin vagonları jandarma ve demir yollarının koordineli çalışmasıyla kaldırılarak terörün izleri silindi.

Kahraman Şehit Polis kabri başında anıldı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin memleketi Elazığ’da kabri başında anıldı.

Kılıçdaroğlu, şehit Fethi Sekin'in babası ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 yıl önce bugün İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'le telefonla görüştü.

Kahraman şehidin babası: 'Vatana bir evladımı feda ettim ama milyonlarca evladım oldu'

5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, duygu yüklü bir konuşma yaparak, 'Ben, vatana bir evladımı feda ettim ama milyonlarca evladım oldu. İstediğim odur ki hiçbir anne ve baba ağlamasın' dedi.

Erdil: Terör örgütü Türkiye'de eylem yapamaz noktaya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Türkiye'de terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda son üç yılda 7 Bine yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini, Bin 115 teröristin de ikna süreçleriyle ve kendiliğinden teslim olduğunu belirterek, "Terörle mücadelede geçen üç yılda çok önemli başarılar elde edilmiştir. Çok önemli bir kritik eşiğe ulaşılmıştır. Artık terör örgütü Türkiye'de eylem yapamaz noktaya geldi." dedi.

Elazığ'da JÖH'den örnek davranış

Teröristlerin korkulu rüyası olan Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri Elazığ'da örnek bir davranış sergileyip şehit teğmenin ismi verilen bir okulun bakım ve onarımını yaptı.

Şehit öğretmenin ailesine anlamlı hediye

Tunceli'de 25 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen Elazığlı öğretmen Rüstem Şen'in fotoğrafı ailesine hediye edildi.

Eski bakan Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi

Eski İçişleri Adalet Bakanı Mehmet Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi. Ağar, Operasyonlarda insanlar canları pahasına mücadele ederken, sen belediyelerde şehit yakınlarını görevden atmayı bir mesele zannedersen, çatışmada ölen teröristlerin adını, devlete ve millete hizmet etmiş kahramanların yerine koyarsan bu göreve devam edemezsin dedi.