Teşkilatı Haberleri

Teşkilatı Haberleri

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi’nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü.

Elazığ’da işçi alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Elazığ’da 42 tarım işçisi alımı yapılacak.

Elazığ siyasetinde sular durulmuyor!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan ilçe teşkilatı istifa etti. 

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine önemli ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, beraberinde MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Elazığ yürütme kurulu belli oldu 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yürütme Kurulu belli oldu. 

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı.

AK Parti Elazığ Teşkilatı’ndan iddialarla ilgili açıklama!

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlara cevap verdi. 

AK Parti teşkilatı engelli bireylerle buluştu 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile engelli bireylerin sorun ve talepleri dinlendi. 

AK Parti teşkilatı muhtarları dinledi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, il ve merkez ilçe teşkilatı kurum müdürleri ile birlikte Baskil’e bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

AK Parti teşkilatı eğitim toplantısında buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.

MHP’de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti

MHP il teşkilatı düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı.

Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar’da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ’da personel alımı yapacak 

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere Elazığ’dan sözleşmeli 7 kişi alınacak. 

Başkan Şerifoğulları seçim ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. 

Yeniden Refah Partisi’nden bayramlaşma töreni

Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi. 

AK Parti teşkilatı bayramlaşma programında buluştu 

AK Parti teşkilatı bayramın ikinci gününde Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre merkezinde bayramlaştı. 

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın organizesinde milletvekilleri ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla iftar yemeği programı düzenlendi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

İçişleri Bakanlığı Elazığ Valiliği’ne Seçim Genelgesi gönderdi 

İçişleri Bakanlığı, “İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması”, “Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler”, “Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler” ve “Diğer Hususlar” konu başlıklarını içeren genelge yayımladı. 

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Palu, Arıcak ve Alacakaya’da 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu. 

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin ardından kriz merkezi oluşturan Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı afetzedelere yardım eli uzatıyor.

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Milletvekili Erol: Elazığ’a Bakanlık İstiyorsanız Millet İttifakına Oy Verin

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 Şubat’tan sonra il teşkilatının şehrin dört bir tarafında seçim çalışmalarına başlayacağını ifade etti. Türkiye’de seçime hazır olan tek ilin Elazığ olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erol, propaganda materyallerinin de hazır olduğunu belirtti.

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da mühendis alımı yapacak 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 6 sözleşmeli mühendis alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 109 sözleşmeli personel alımı yapacak.  

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı’nın 2’inci Olağan Kongresi Pazar günü Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 3 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 249 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak.