Teslim Haberleri

Teslim Haberleri

412 Konutun kura çekimi yapılacak

Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 12 Eylül Perşembe günü teslim aşamasını gelen 412 konutun kura çekiminin yapılacağını duyurdu.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

Milletvekili Erol’dan, Konteyner Kent açıklaması

Konteyner kentlerin kaldırılması kararı ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahibi vatandaşların evlerini teslim almadan konteyner kentlerin kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Erdoğan sahaya iniyor! İlk o şehirlere gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında sahaya iniyor. Bugün Bursa ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak Erdoğan'ın önceliği deprem bölgesi. Erdoğan, yarın Hatay, pazar günü Gaziantep'te olacak, Afet konutlarını hak sahiplerine teslim edecek.

FHGC'de devir teslim ve yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Yönetim ayrıca görevi devralarak çalışmalarına başladı. 

Meteoroloji duyurdu! Elazığ’a kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu Bölgesinin büyük bir kısmı kara teslim olacak. Yapılan açıklamadan sonra Elazığ’a kar yağacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. Elazığ’da kar yağışının beklendiği gün haberimizde...

Elazığ’da 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

Hibeler hesaplara yatmaya başladı 

ETSO ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı iş birliği ile depremde işletmeleri yıkılan ve hasar gören küçük işletmelere verilecek hibe hesaplara yatmaya başladı. Hibeleri teslim alan esnaf ETSO’ya teşekkür etti. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elâzığ GölKöy, Koparuşağı, Yolçatı, Çallıca ve Badempınarı Köylerinde toplu alandaki afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 04 Aralık 2023 ve 17 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Başkan Gürkan, SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Kasım Ayı SAMEKS verileri açıklayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, tedarikçilerin teslimat süresinde yaşanan gecikmeler ve işgücü talebinde gözlenen daralmalar ise bu döneme ilişkin negatif gelişmeler olarak dikkat çekmektedir. 

Aşağı Holpenk’teki konutların anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ Merkez Mahallelerden Aşağı Holpenk’te hak sahibi olan afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 20 Kasım 2023- 04 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen kentsel dönüşüm konutları tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan depreme dayanıklı konutlar, hızlı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ’da Cip köyü 2. No’lu toplu alandan hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06 Kasım 2023– 21 Aralık 2023 Ortaçalı Köyü toplu alanda hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 08 Kasım 2023– 25 Aralık 2023 tarihleri arasında teslimleri yapılacak.

Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

Pelte ve Güneyçayır Köy Konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ merkeze bağlı Pelte ve Güneyçayır Köyü’nden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 27 Ekim– 11 Aralık tarihleri arasında teslim edilecek. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

İl Özel İdaresi, şehit öğretmenlerin mezarlarını yeniledi

Elazığ İl Özel Idaresi tarafından, Şehit Öğretmenlerin mezarları yeniden yapılarak dualarla ailelerine teslim edildi.

Konut ve iş yerleri için kura çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanan 254 Afet konutundan toplam 247 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirilecek. Ayrıca teslim aşamasına gelen 43 iş yeri için de kura çekimi yapılacak. 

Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG’u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası’na teslim edilen TOGG’un Elâzığ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Sivrice ilçesi Güney, Dedeyolu, Bekçitepe, Kavallı, Günbalı ve Mollaali Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 31 Ağustos 2023– 16 Ekim 2023 tarihleri arasında, Sivrice ve Maden İlçesi Üçlerce, Başkaynak, Elmasuyu, Akbuğday ve Yoncapınarı Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 01 Eylül 2023– 15 Ekim 2023 tarihleri arasında anahtar teslimleri yapılacak. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Kovancılar İlçesi Fahribey, Şekerci, Topağaç, Avlağı, Gülçatı, Çelebi, Taşöran ve Bağgülü Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06.06.2023– 21.07.2023 tarihleri arasında teslim edilecek. 

Yanılmaz: Bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın şehre faydası olan insanlara ihtiyacı olduğunu ve bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceklerini söyledi.

MHP’de heyecanlı bekleyiş!

MHP 9 Nisan'ı beklemeden 7 Nisan Cuma Günü listeleri YSK'ya teslim edecek.

Glikoz ölçüm cihazının teslimi başladı 

Glikoz Ölçüm Cihazı, 1 Nisan Cumartesi günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda hak sahibi olan vatandaşlara dağıtılacak. 

TOGG'a yoğun ilgi! Verilen sipariş sayısı belli oldu

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg -!da ön sipariş sürecinin başladığı 16 Mart tarihinden itibaren talep patlaması yaşandı. Teslimatların ay sonunda başlayacağı belirtilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugün itibarıyla Togg T10x siparişi 41 bin oldu" dedi.

Partiler aday listelerini 9 Nisan’a kadar teslim edebilecek 

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayımlanan seçim takvimine göre siyasi partiler, milletvekili adaylarını 9 Nisan 2023 tarihine kadar teslim edebilecek. 

Milletvekili aday listeleri 8 Nisan’da YSK’ya teslim edilecek 

AK Parti’nin yayımlanan seçimdeki yol haritasına göre 8 Nisan’da milletvekili aday listeleri YSK’ya teslim edilecek. 

Sivrice’deki 26 konutun anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Sivrice İlçesindeki 26 konut için 1 Mart Çarşamba günü kurası çekimi yapıldı. Kurası çekilen 26 konutun anahtar teslimleri 07.03.2023 –21.04.2023 tarihleri arasında yapılacak.