Ticaret Odası Haberleri

Ticaret Odası Haberleri

Başkan Alan, sorunların takipçisi olmaya devam ediyor

Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İdris Alan, ilimizin sorunlarını takip edip çözümü noktasında ilgililerle görüşmelere devam ediyor. 

Büyükelçi Kazakbaev, Başkan Alan’ı ziyaret etti 

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” Açılışı İçin Elazığ’a Gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. 

Zincir marketler pazar günleri kapatılabilir! 

Marketlerin pazarları kapanmasına yeşil ışık. İstanbul Ticaret Odası İTO Perakende Meslek Komitesi’nin düzenlediği çalıştaya, zincir marketlerin pazar günleri kapalı tutulması tartışması damga vurdu

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

Elazığ TSO Heyeti Kuzey Makedonya’da temaslarda bulundu

Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde Elazığ TSO’nun da ortak olduğu  Seven Doors to Europe isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Ülkemizden Fırat Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ile birlikte  Elazığ TSO, İnegol TSO, Burdur TSO, Sivas TSO ve Gaziantep Ticaret Odası temsilcilerinin katılımı ile Makedonya'da çalışma ziyareti düzenlendi. 

Başkan Dumandağ'dan Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Yılmaz: Ayağa Kalkmamız İçin Birlikte Hareket Etmemiz Şart

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, 24 Ocak depremi ve ardından yaşanan pandemi süreciyle Elazığ’daki esnafların ciddi zorluklar yaşadığına dikkat çekerek; 'Her iki durum da şehrimizin ekonomisini olumsuz etkiledi. Yeniden ayağa kalkıp ekonomik olarak istediğimiz seviyeye gelebilmemiz için ortak hareket edilmesi gerektiği kanaatindeyim' dedi. 

TSE Belge Yenileme ve Gözetim Tetkikleri Başarıyla Tamamlandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve Risk Yönetim Sistemi Gözetim Tetkikinden başarıyla geçti.

Elazığ TSO Üyesi İşletmelerin Elektrik Faturalarına İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ TSO Üyesi İşletmelerin Elektrik Faturalarına İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ TSO, Üyelerinin borçlarını silecek

24 Ocak 2020 tarihinde ilimiz merkezli yaşanan deprem felaketi sonrasında yaraların sarılması ve iş dünyasına bu geçiş döneminde destek olunması amacıyla 25 Şubat 2020 tarihlinde toplanan Elazığ TSO Meclisi tarihi bir karara imza atarak Oda Üyelerinin geçmiş borçlarının Mücbir Sebep dolayısı ile silinmesini kararlaştırdı…

Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi tarafından organize edilen, “Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi” İstanbul’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Fırat'ın Saklı Cenneti Ağın'da Kerevit Yolculuğu Projesi'nde imzalar atıldı

Elazığ TSO, Elazığ TSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Ağın Belediyesi, Ağın İlçe Tarım Müdürlüğü ve Elazığ Su Ürünleri Enstitüsü arasında protokol imzalandı.