Tiner Haberleri

Tiner Haberleri

Çetiner, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı oldu

Elazığlı Tarıkhan Çetiner Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı olarak atandı. 

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Arpacı Atandı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Salih Çetiner’in Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Arpacı atandı.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Elazığ’da 23 bin fidan toprakla buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Elazığ’da “geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” temasıyla 23 bin fidan toprakla buluştu.

Taşlık araziyi ormana çevirmişti: Yetkililer teşekkür edip fidan desteğinde bulundu

Elazığ'da yaşayan 74 yaşındaki İsmail Yılmaz, çiftlik hayatına duyduğu özlemle kent merkezindeki evinin önündeki taşlık araziyi ormanlık araziye çevirdi. Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Yılmaz'ın farkındalık çalışmasına kayıtsız kalmayarak hem kendisini ziyaret etti hem de gelir getirici 500 adet fidan verdi.

Tinerciler yaktı, itfaiye ekipleri söndürdü

Elazığ'da metruk bir binada madde bağımlıları tarafından çıkarılan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

8 ilde 12 milyon fidan toprakla buluşacak

Ağaçlandırmada ikinci, erozyon kontrol çalışmalarında birinci sırada olduklarını belirten Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 'Son zamanlarda yaşanan kar yağışı bizleri, orman teşkilatını ve orman çiftçilerimizi çok mutlu etti. Bizler için bereketli oldu' dedi.

Çetiner: Ekstra gayret sarf ediyoruz

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, şehir genelinde ve kırsal alanda fidan dikme ve yeşillendirme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü duyurdu.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları aktardı.

Orman Bölge Müdürü Çetiner, Seza Çimento’yu Ziyaret Etti

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve Elazığ Orman İşletme Müdürü Hidayet Sarı, Seza Çimento Fabrikası’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 246 hektar alan yandı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde son 8 ay içerisinde 58 yangının çıktığını belirten Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 50'si orman ve 8'i ziraat alanında çıkan yangınlarda 246 hektar alanın yanarak zarar gördüğü söyledi.

Tartıştıkları tinerciyi tiner dökerek yaktılar

İzmir'in Buca ilçesinde madde bağımlısı bir şahısla tartışan kişi veya kişiler, tartışmanın ardından şahsı tiner dökerek yaktı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen şahsın tedavisi sürüyor.

Elazığ'daki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde orman yangını, yaklaşık 100 dönümlük alanda devam ederken, ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Yangının 2 noktada devam ettiğini ve bir noktasının kontrol altına alındığını belirten Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, diğer nokta için iş makinelerinin yol şeridi açtığını söyledi.