Tkdk Haberleri

Tkdk Haberleri

MÜSİAD üyelerine, TKDK destekleri anlatıldı 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nın bu haftaki konuğu TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz oldu. 

Demirbağ: Elazığ’a 95 Milyon TL hibe desteği sağlandı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından 2022 yılında 95 Milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildiğini ve böylece 42 il içinde Elazığ'ın 4. İl konumunda yer aldığını ifade etti. 

TKDK'dan Elazığ'a 536 milyon liralık yatırım

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü 14 Ocak tarihinde ilan edilen ve proje kabulleri 25 Mart'ta tamamlanan 11.Başvuru çağrı dönemini rekor bir başarı ile tamamladı.

Şehir hayatından sıkıldı, devletten aldığı destek ile köye dönüp çiftlik kurdu

Elazığ'da yaşayan ve şehir hayatından sıkılan Muharrem Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı destek ile köyüne dönerek tavuk çiftliği kurdu. Yılda ortalama 160 bin tavuk yetiştiren Erdem, bunun yanı sıra babasından kalan 20 hayvan kapasiteli ahırı da 100 hayvan kapasiteli modern bir besi çiftliğine dönüştürdü.

'Hayal bile edemezdik' diyen muhtar, TKDK'dan aldığı destek ile köyünü tavuk ve besi çiftliğine döndürdü

Elazığ'da babadan kalma geleneksel hayvancılığı devam ettiren köy muhtarı Ömer Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı 2 milyon liralık destek ile köyüne bir besi bir de tavuk çiftliği kurdu. Muhtarı örnek alan köylülerin de destek alması ile köye 7 tane çiftlik kuruldu.

Genç girişimci, devletin desteğiyle 14 milyonluk yatırım yaptı

Elazığ'da sanat tarihi mezunu olan ancak baba mesleğini küçük bir işletmede sürdüren Şuayip Çıkaray, TKDK'dan aldığı 6 milyon 200 bin TL'lik hibe desteğiyle 14 milyon liralık son teknoloji modern bir tesis kurdu, üretime geçti. Şu anda 30 ton süt işleyip 15 kişiye istihdam sağlayan genç girişimci, ilerleyen sürede üretimi 60 tona çıkarıp istihdamı da 50'ye yükseltmeyi hedefliyor.

Elazığ'dan,170 milyon liralık 66 projenin başvurusu yapıldı

Elazığ'dan Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) yatırım tutarı yaklaşık 170 milyon lira olan 66 projenin başvurusu yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da 15 milyon TL hibe destekli 18 proje ile sözleşme imzalanacak

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 15 milyon TL hibe destekli 18 proje ile sözleşme imzalanacak.

16 Milyonluk Yatırım Müjdesi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu destekleri Elazığ ekonomisine güç vermeye devam ediyor.

Elazığ'da 141 milyon lira yatırım bedelli 96 proje kabul edildi

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 83,5 milyonu hibe olmak üzere toplam 141 milyon lira yatırım bedelli 96 projenin kabul edildiği bildirildi.

TKDK’dan Danışman Firmalara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından danışman firma temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Yılmaz: Yatırımcılara Ulaşma Seferberliği İlan Etmiş Durumdayız

TKDK Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, 9. Başvuru Çağrı döneminden Elazığ’daki yatırımcıların en iyi şekilde faydalanabilmesi için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Hem depremden hem de virüs salgınından etkilenen Elazığ’a ekonomik anlamda katkı sunabilmek için şehrin her noktasındaki yatırımcılara ulaşma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu. 

TKDK Elazığ'da Marka Oldu

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı yatırım paketinden Elazığ'ın en iyi şekilde faydalanacağını söyledi. 

Elazığ TKDK Sözleşme İmzalama Baharı Yaşatacak

2012 yılından beri Elazığ’da devlet desteklemelerinin lokomotifi olan TKDK, yatırımcılarına sözleşme imzalama baharı yaşatacak. 

TKDK, 8 Projeye 7 Milyon TL Hibe verecek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, IPARD-2’nin Sekizinci Çağrı Döneminde 18 Milyon TL değerindeki 8 projeye 7 Milyon TL hibe verileceğini söyledi.

Yatırım Yapmak İsteyenlere 320 Milyonluk Destek Paketi 

TKDK 8. Çağrı döneminde Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması sektöründe yatırımcıya 320 milyon TL hibe desteği verileceği açıklandı. 

10,5 Milyon Lira hibe destekli 14 projenin sözleşmesi imzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğünün 5. Çağrı döneminde kabul ettiği 14 projenin sözleşmesi törenle imzalandı.

Elazığ TKDK, Süt Üreticilerini SÜTAŞ İle Buluşturdu

Elazığ TKDK, üretim ve pazar zinciri buluşmalarına öncülük etmeyi sürdürüyor. SÜTAŞ Orta ve Doğu Anadolu Bölge Ticaret Müdürü Musa Öztürk, TKDK desteklerinden faydalanmış, işini aşk ile yapan süt üreticileriyle Elazığ TKDK İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda buluştu.

Elazığ'da 10,5 milyon hibeli 14 proje kabul edildi

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 10,5 milyonu hibe toplam 19,5 milyon lira yatırım bedelli 14 projenin kabul edildiği bildirildi.

37 projeye 23 milyon hibe desteği, 60 milyon Euro'luk hibe fırsatı

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu tarafından son çağrı ilanından sonra 44 milyon liralık 37 projenin kabul edildiğini ve 23 milyon hibe desteği verilmesinin planlandığını aktaran İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, yeni çağrı döneminde 60 milyon Euro'luk hibe desteği fırsatının bulunduğunu açıkladı.