Toki Konutları Haberleri

Toki Konutları Haberleri

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Prof. Dr. Keleş açıklamalarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Keleş, depremden sonra yapılan TOKİ konutların memnuniyetle karşılandığını söyledi. 

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.  

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Başkan Çoban: TOKİ konutları yapım sürecinde daha hassas olunmalı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban TOKİ tarafından yapılacak olan konutların vatandaş memnuniyetini karşılaması gerektiğini belirterek “24 Ocak Elazığ depreminin ardından ilimizde yapılan TOKİ konutlarında çok sayıda sorunla karşı karşıya kaldık. Bu tecrübeden istifade ederek, TOKİ tarafından yapılacak olan yeni konutlarda aynı hatalar tekrarlanmadan hem güvenli barınma, hem de yaşam alanı sorunu çözülmelidir” dedi.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu.

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

TOKİ konutlarında yaşayan depremzedeler: 'Devletimiz evimizi yaptı verdi, kim bize ev yapacaktı'

Elazığ'da yaklaşık 3 yıl önce meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından kentte 24 bin 83 konut inşa edildi. Evlerine yerleşmenin mutluluğunu içerisinde olan, deprem ve kış korkusu olmadan yaşayan depremzedeler, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet yetkililerine teşekkür etti.

Elazığlı depremzedeler yeni TOKİ binalarında güven içerisinde yaşıyor

Elazığ'da yaklaşık 2,5 yıl önce meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kente yapılan TOKİ konutları vatandaşlara ilaç oldu. Yapıların sağlamlığı nedeniyle dün meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi hissetmeyen vatandaşlar, güven içerisinde evlerinde yaşıyor.

Elazığ'da deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası kent geneli yapımı tamamlanan TOKİ konutları kurayla hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

Elazığ'da 781 konut daha kura ile sahibini bulacak

Elazığ'da yapımı tamamlanan Bizmışen TOKİ Konutlarının kura çekimi yarın yapılacak. Kura ile 781 konut depremzedelere verilecek.

Memursen 2. Etap TOKİ’nin Su Problemi Çözüldü

Elazığ Belediyesi, Çaydaçıra Mahallesi Memursen 2. Etap TOKİ konutlarının içme suyu problemini çözüme kavuşturdu.

TOKİ Konutları İçin Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hazırlanan 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi başladı.

TOKİ Konutlarına Otobüs Seferleri Başladı

TOKİ tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde inşa edilen konutlara otobüs seferleri başladı.

TOKİ Konutlarının Su İhtiyacı Giderildi

TOKİ tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde inşa edilen konutların içme suyu bağlantısı sağladı.