Toma Haberleri

Toma Haberleri

Sigara fiyatlarına zam 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla sigaradan alınan ÖTV miktarı 6 aylık YİÜFE olan 19.49 oranında otomatik artırıldı. Sigara grupları yeni zamları açıklamaya başladı.

Bordospor, şehirden maddi-manevi destek bekliyor

Elazığ’ı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde temsil eden Tiffano Tomato Bordo Spor Kulübü Yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya gelerek, şehrin dinamiklerinden ve sporseverlerden destek istediler.

Milletvekili Keleş'ten Kuzova çiftçilerine müjde 

Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri ile ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, DSİ Bölge Müdürlüğünün ilk defa gerçekleştireceği pilot uygulama ile Kuzova sulamasının otomasyon ve uzaktan kontrol uygulaması ile çiftçilerin cep telefonları ile tarlalarına gitmeden ürünlerini sulayabileceklerini söyledi. 

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 6 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 6 kişiye idari işlem uyguladı. 6 adet ölü kekliğe ve 1adet otomatik tüfeğe el konuldu.

FÜ 23. Otomatik Kontrol Ulusal Kongresine ev sahipliği yaptı

Fırat Üniversitesi, Türkiye Otomatik Kontrol Ulusal Kongresine ev sahipliği yaptı.

Kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Elazığ’da yasa dışı avcılık yapan 3 kişi hakkında idari işlem yapılırken, 2 takozsuz otomatik tüfeğe el kondu.

Gençlik Meclisi Üyelerinden sevimli dostlara destek

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Fırat Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan açık alanlara beslenme otomatları bıraktı.

Elazığ'da yasa dışı avlanan 6 kişiye ceza kesildi, 2 otomatik tüfeğe el konuldu

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 6 kişi hakkında idari işlem başlatılırken, 2 adet otomatik tüfek ve bir adet ölü kekliğe el konuldu.

Elazığ'da yasa dışı avlanan 2 kişiye ceza kesildi, 2 otomatik tüfeğe el konuldu

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 2 kişi hakkında idari işlem başlatılırken, 2 adet otomatik tüfeğe de el konuldu.

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Kütahya'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 gram bonzai, 73 gram metamfetamin, 7 uyuşturucu hap, 5 payp, 1 hassa terazi ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirildi. Olayda 7 şüpheli yakalandı.

Bafra’da uyuşturucu ve otomatik silah ele geçirildi

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan operasyonda 10 bin 180 gram kubar esrar, 135 kök kenevir, 1 adet makineli otomatik tabanca, 2 kuru sıkı tabanca ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Tem otoyolunda kamyonet alev alev yandı

TEM otoyolu Ispartakule mevkisinde seyir halindeki bir kamyonette aniden yangın çıktı. Alevler içerisinde kalan kapalı kasa kamyonete karşı şeritten geçen bir TOMA müdahale ederek yangını söndürdü.

Kayseri'de iş makinesinin çarptığı adam hayatını kaybetti

Kayseri'de iş makinesinin çarptığı bir kişi hayatını kaybetti.

Virüsü belirtisiz vakalar yayıyor

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüste vaka artışı devam ederken, bilim insanları asemptomatik yani belirtisiz vakalar yüzünden salgının boyutlarının sanılandan daha büyük olabileceği uyarısında bulunuyor.