Toplu Konut Haberleri

Toplu Konut Haberleri

AFAD Müdürü Giyik açıkladı! Elazığ’daki konutların yüzde kaçı tamamlandı? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Elazığ'da, toplu konut idaresi başkanlığınca temeli atılan konutların bir kısmı tamamlandı bir kısmında da çalışmalar sürüyor.

TOKİ Elazığ’da 5 arsayı satışa çıkardı 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Elazığ’da bulunan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 21 Kasım Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. 

Elazığ'a bir okul müjdesi daha

Elazığ Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi tarafından Bızmişen mevkiinde yapılan yeni konut rezerv alanlarında inşa edeceği 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

TOKİ Elazığ'da 18 arsayı açık artırma usulüyle sattı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Elazığ'da 18 arsayı açık artırma usulüyle sattı.

TOKİ Elazığ'da arsa satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 29 ildeki 307 arsayı açık artırmayla satışa sundu.

TOKİ'nin satışa sunduğu 115 konutun özellikleri ve fiyatı açıklandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yaptığı 115 konutu satışa çıkardı.

Su Ana Terfi Hattında Deplase Çalışması Sürüyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde konut inşa sahasından geçen su ana terfi hattının 500 metre uzunluğundaki bölümünde deplase çalışması başlatıldı. 

Elazığ'da 168 depremzede ev sahibi oldu

Elazığ'daki depremde evleri ağır hasar gören ailelerden 168'i Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Evleri ağır hasarlı 129 depremzede aile ev sahibi oldu

Elazığ'daki depremde evleri ağır hasar gören ailelerden 129'u Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile konut sahibi olmanın mutluluğu yaşadı.

Karşıyaka’da Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Elazığ Belediyesi’nce Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hak sahipleri ile görüşmeler, 29 Ocak’ta başlıyor. 

TOKİ Konutları İçin Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hazırlanan 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi başladı.

806 aile, kura ile konut sahibi olmanın sevincini yaşadı

Elazığ'da Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile 806 aile, konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da 665 kişi kura ile konut sahibi oldu

Elazığ'da Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile 665 vatandaş konut sahibi oldu.