Toplu Taşıma Haberleri

Toplu Taşıma Haberleri

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Bayramda, Sivrice'de ulaşım ücretsiz

Sivrice Belediyesi Arife Günü ve Kurban Bayramı'nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarında ücretsiz hizmet sunacak.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Toplu taşımaya yapılan zam bugün itibariyle başladı

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geldi. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL oldu.

Elazığ’da toplu taşımaya zam yolda!

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geliyor. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL olacak.

Elazığ'da belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapılabilecek

Vatandaşların toplu taşıma araçlarını hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmasını hedefleyen Elazığ Belediyesi, ulaşımda yeni bir dönem başlatarak belediye otobüslerinde kredi kartıyla ödeme yapabilme imkanı getirdi.

Elazığ'da toplu taşıma ve ekmek fiyatlarında artış

Elazığ Şoförler Odası ve Fırıncılar Odasının aldığı karar doğrultusunda toplu taşıma ücretleri yüzde 50, ekmekte yüzde 33 artış gerçekleştirildi. Yeni tarifeye göre, 200 gramlık ekmek 3 liradan 4 liraya, 4 liralık şehir içi ulaşım bedeli de 6 liraya çıktı.

Elazığ'da belediye otobüsleri bayramda ücretsiz

Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Elazığ Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarının bayram süresince ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

Belediye Otobüs Saatlerinde, Ramazan Ayı Düzenlemesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte toplu taşıma araçlarının sefer saatlerini yeniden düzenledi.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi, 26-27 Haziran’da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler, velileri ve sınav görevlileri için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Toplu Taşıma Araçlarında Covid 19 Temizliği

Elazığ Belediyesi ekipleri, Koronavirüs önlemleri kapsamında titizlikle gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını ibadethanelerden çeşmelere otobüs duraklarından toplu taşıma araçlarına her noktada sürdürüyor.

Jandarmanın ’virüs’ denetimlerinde 38 araç ve sürücüye ceza

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından korona virüsü pandemisi nedeniyle fiziksel mesafe ve maske kullanımına yönelik toplu taşıma araçlarında yapılan denetimlerde ağustos ayı içinde 38 araç ve sürücüye ceza işlem uygulandı.

Fazla yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarına ceza kesildi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi minibüs ve otobüslerde fazla yolcu, maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. 

Bayram’da Ulaşım Ücretsiz

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, dört günlük bayram süresince ücretsiz sunacak. 

YKS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 20 Haziran günü,  birinci oturumu 09.30’da, ikinci oturumu 11.30’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Çalışmaları

Elazığ Belediyesi, toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için aldığı korumaya yönelik tedbirlerle güvenli ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. 

Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması

Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı

Toplu taşıma araçları her sefer öncesinde dezenfekte ediliyor

Elazığ Belediyesi tarafından toplu ulaşım araçlarında her sefer öncesinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kadınlara Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediyesi, Pazar günü kadınlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Salgın hastalık riskine karşı temizlik yapıldı

Elazığ'da toplu ulaşım araçlarında salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması gerçekleştirildi. 

Kocaeli’de toplu taşımaya zam geldi

Kocaeli'de toplu taşıma araçları ve servis araçları ücretlerine yapılacak olan fiyat artışları belli oldu.

Elazığ'da, toplu taşıma araçları bayramda ücretsiz

Elazığ Belediyesi, toplu taşıma araçlarının 4 günlük bayram süresince ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.