Toplu Ulaşım Haberleri

Toplu Ulaşım Haberleri

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Elazığ’da toplu taşımaya zam yolda!

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geliyor. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL olacak.

Elazığ Belediyesinden kiosk cihazlarına bakım ve onarım

Elazığ Belediyesi tarafından teknolojik altyapıya dayalı olarak hayata geçirilen Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi çerçevesinde, kioks cihazlarının bakım ve onarımı yapıldı.

Saraç: Şoför esnafı mağdur ediliyor

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Şoför esnafının zor bir şekilde kontak çevirdiğini ifade ederek acilen toplu ulaşıma zam yapılması gerektiğini söyledi.

Otobüs Sefer Saatleri Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında toplu ulaşım sefer saatlerinde yeni bir düzenlemeye gitti. 

Otobüs güzergahları yeniden belirlendi

Elazığ Belediyesi, bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişiklik yaptı.

Toplu taşıma araçları her sefer öncesinde dezenfekte ediliyor

Elazığ Belediyesi tarafından toplu ulaşım araçlarında her sefer öncesinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Salgın hastalık riskine karşı temizlik yapıldı

Elazığ'da toplu ulaşım araçlarında salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması gerçekleştirildi.