Toplum Yararına Program Haberleri

Toplum Yararına Program Haberleri

TYP’liler çalışma süresinin uzatılmasını istiyor

Elâzığ’da toplum yararına programı kapsamında kamu kurumlarında kadın çalışanlar, çalışma sürelerinin uzatılması için yetkililerden talepte bulundular.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

TYP Kapsamında Elazığ’da 500 kişi istihdam edilecek 

Elazığ’da, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Elazığ Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 kişi istihdam edilecek. 

Süresi 9 aya uzatıldı

Deprem bölgesindeki öncelikli kamu hizmetlerinin devamlılığını sağlamak için uygulanan Toplum Yararına Program süresinin 9 ay uzatılma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Elazığ ve ilçelerde 1039 kişilik TYP düzenlenecek

Elazığ ve ilçelerinde 6 ay süreyle 1039 Kişilik TYP düzenlenecek.

TYP kapsamında alınacak 415 kişinin isim listesi belli oldu 

Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Milli Eğitim bakanlığına bağlı Elazığ ve ilçelerindeki okul ve kurumlarda çalıştırılacak personel alım kurası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Kura sonucu isim listesi belli oldu. 

Elazığ'da 788 kişinin başvuru yaptığı TYP kura çekimi gerçekleştirildi

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Toplum Yararına Programlar' kapsamında işe alınacak 22 asil 11 yedek personel için kura çekimi gerçekleştirildi.

Personel Alımı İçin Kura Çekilecek

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne alınacak 525 personel için 15 Eylül 2020 tarihinde kura çekimi yapılacak. 

MHP Meclis Grubu: TYP'li İşçilerin Çalışma Süresi Uzatılsın

MHP Elazığ İl Genel Meclis Grubu, deprem sürecinde İŞKUR Üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında işe alınan işçilerin iş sürelerinin uzatılmasını istedi.