Trabzon Haberleri

Trabzon Haberleri

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Zorluoğlu ve Tekataş Elazığspor'u ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanı Ali Tekataş, Yomraspor maçı için Trabzon'da olan ES Elazığspor kafilesini akşam yemeğinde ağırladı.

Gakgoş Trabzon yolcusu

ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 2. haftasında Yomraspor'la deplasmanda oynayacağı maç için cuma günü Trabzon'a gidecek.

Amatör ligde kavga: Maçın 55. dakikasında sahadan çekilme kararı aldılar

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde oynanan Akçakiraz Gençlikspor-Arıcak Trabzonspor maçında olaylar çıktı.

Fırat Üniversitesi, zora soktu

TFF 3. Lig'e yükselme 1. Bölge Play-Off maçlarına Trabzon'da çıkan Fırat Üniversitesi GSK, ilk maçında Bitlis Özgüzelderespor'a 1-0 yenildi.

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü: '3. Lig'e yükselmek istiyoruz'

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, Trabzon'da oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor ve Muş 1984 Muşspor maçlarında taraftarları destek vermeye çağırdı. Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde bir takım TFF 3. Lig'e yükselecek.

Fırat Üniversitesi grup maçlarına Trabzon'da çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grubu şampiyon olarak tamamlayan D. Fırat Üniversitesi GSK'nın grup merkezi ve fikstürü belli oldu.

Elazığ'da düzenlenen Ahmet Uygur Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na Trabzon damgası

Elazığ'ın ev sahipliğinde, 3-9 Eylül arasında düzenlenen Ahmet Uygur Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda en fazla altın madalyaya Trabzon sporcuları ulaştı.

Trabzon'da iş makinesi merakı minik Aziz’in ölümüne neden oldu

Trabzon'un Hayrat ilçesinde yol açma çalışması sırasında iş makinesinin üzerine ağaç devrildi. İş makinesi içerisinde bulunan operatör kurtulurken, merakı nedeniyle araca alınan ve yanında duran 8 yaşındaki çocuk ise sıkıştığı yerde hayatını kaybetti.

Tekataş Ailesinin Acı Günü

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü, Elazığlı bürokrat Ali Tekataş'ın Babası, emekli okul müdürü Hasan Hüseyin Tekataş vefat etti. 

Bu ev yürüyor

Trabzon'da otobüs şoförlüğü yapan Adem Yıldızbaşoğlu, Korona virüs pandemisinde otobüs seferlerin yapılmadığı süreçte 7 sene önce aldığı minibüsü ahşap yayla evi görünümlü karavana çevirdi. Yaklaşık 150 bin TL maliyetiyle diğer karavanlardan farklı görüntüsüyle aynı bir yayla evini andıran aracı görenler gözlerine inanamıyor.

Ali Tekataş'a Çirkin Saldırı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü, Elazığlı hemşehrimiz Ali Tekataş, TİSKİ binasına giriş yaptığı esnada bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Trabzonlulardan Elazığ'da Hamsi Festivali

Elazığ'da Fırat Üniversitesi (FÜ) Trabzonsporlular Kulübü tarafından geleneksek hale getirilen ve bugün 4'üncüsü düzenlenen hamsi festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Yabancı plakalı aracın yakıt deposundan kaçak bal çıktı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir aracın yakıt deposundan kaçak bal çıktı.

Elazığ Belediyespor, Samet Aydın'la anlaştı

Elazığ Belediyespor FK, dış transfer çalışmaları kapsamında TFF 2. Lig'e yükselen Hekimoğlu Trabzon'dan sağ bek Samet Aydın'ı kadrosuna kattı.