Trafik Kazaları Haberleri

Trafik Kazaları Haberleri

ANA ARTERLERDE EDS KAÇINILMAZ

Teknolojinin kendilerine sunduğu nimetleri sonuna kadar kullanan trafikte kendini aslan zanneden şoförlerimiz var. 

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Elazığ'da jandarmadan radarlı ve dronlu trafik denetimi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, trafik kazalarının önüne geçmek ve yolcuların güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla radarlı ve dronlu trafik denetimi gerçekleştirdi.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Saraç: 'Bu yılki Ramazan ayında trafik kazalarında yüzde 50 düşüş oldu'

Her yıl Ramazan ayında trafik kazalarında ortalama yüzde 50 artış gözlenirken, bu yıl yüzde 50 düşüş olduğunu belirten İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, 'Bunun nedenlerinden bir tanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun trafik konusundaki hassasiyetidir. Bir diğer neden de ekiplerin aralıksız yürüttüğü denetimlerdir' dedi.

Elazığ'da geçen ay meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da geçen ay meydana gelen 122 trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 225 kişi yaralandı.

Jandarma ekipleri, trafik uygulamalarını yoğunlaştırdı

Elazığ'da jandarma ekipleri, trafik kazalarına karşı yollarda denetimlerini sıklaştırdı, dronelerle uygulama yapmaya başladı.

Elazığ'da trafik kazalarına karşı önlem

Elazığ'da jandarma ve karayollarının ortak çalışmasıyla kazalara karşı eski ve yıpranmış ikaz levhaları değiştirilerek önlemler alınıyor.

Elazığ ve Bingöl'de trafik kazaları kameraya yansıdı

Elazığ ve Bingöl'de meydana gelen bazı trafik kazaları kameraya saniye saniye yansıdı.

Motosiklet sürücüsünün fırladığı kaza anı kamerada

Elazığ ve Bingöl'de meydana gelen trafik kazaları kameralara saniye saniye yansıdı. Elazığ'daki kazalardan birinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsünün fırlaması dikkat çekti.

Elazığ'da 9 günlük tatilde yaralamalı ve maddi hasarlı kaza sayısı azaldı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında bu yıl Ramazan bayramında meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarında ciddi bir düşüş olduğu aktarıldı.

Milas’ta üç kaza: 1 ölü 8 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir saat içinde üç ayrı noktada meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı, 1 kişi öldü.