Tren Haberleri

Tren Haberleri

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk turistik sefer başlıyor

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor.

Milletvekili Keleş: Tren seferi ileri bir tarihe ertelendi

Dün gece Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildiği açıklanmıştı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tren seferinin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesi hangi aşamada?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, “Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren projesi etüt çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. 

Yanılmaz: Elazığ-Malatya arası hızlı tren projesi hayata geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi.

Elazığlı Depremzedeler trenlerde ağırlanıyor 

Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ’da bulunan trenlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinesinde depremzedeler ağırlanıyor.

Diyanet: Fitreler depremzedelere Ramazan'dan önce verilebilir 

2023 yılı fitre bedelini 70 TL olarak belirleyen Din İşleri Yüksek Kurulu, deprem mağdurları için fitrenin Ramazan ayından önce de verilebileceğini açıkladı. 

Ahmet Gül sürekli gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesince organize edilen ve Elazığspor'un efsane futbolcularından Ahmet Gül'ün isminin verildiği sürekli gelişim semineri sona erdi.

Elazığ İl Özel İdare Özkan ile yola devam edildiğini açıkladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare, başantrenör Mehmet Özkan'ın görevine devam ettiğini açıkladı.

Elazığ takımları 29 Ekimi kutladı

Elazığ takımları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle antrenmanlarında dev Türk bayrağı açtı.

Vinç tren yolunda asılı kaldı, sürücü atlayarak canını kurtardı

Elazığ'da tren yolunda asılı kalan vincin şoförü, son anda atlayarak canını kurtardı. Trenin çaptığı vinç ise hurdaya döndü.

Samet Erdem, UEFA A lisans kursunda

Elazığ Karakoçan FK'nın yardımcı antrenörü Samet Erdem, UEFA A lisans 1. aşama kursuna katıldı.

Elazığspor'da 2. etap kampı başlıyor

Elazığspor'da 2. etap kamp çalışmaları bugün gerçekleştirilecek olan tek antrenmanla başlayacak.

Cemil Döndü, Boks Elazığ temsilcisi oldu

Elazığlı milli boksör ve milli takım boks antrenörü Cemil Döndü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Boks Elazığ il temsilciliği görevine getirildi.

Elazığ Karakoçan FK, sezonu açıyor

Elazığ Karakoçan FK, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Elazğspor'da belirsizlik ortamı yaşanıyor

Yeni sezon hazırlıklarına yardımcı antrenör İlhan Aydın yönetiminde başlayan Elazığspor'da, transfer yasağının kaldırılması, teknik heyet belirlenmesi ve iç transfer gibi konular gündemin önemli maddeleri.

Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesinin düzenlediği Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri tamamlandı.

Herkes için atık, onun için sanat eseri

Elazığ Gar Müdürlüğü'nde görev yapan teknisyen Hüseyin Toğrul, topladığı atık malzemelerden yaptığı tren maketlerini açtığı sergide vatandaşların beğenisine sundu.

Elazığspor sahaya 15 Temmuzda iniyor

Elazığspor'da 2022-2023 sezonu 1. etap kamp çalışmaları 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek olan ilk antrenmanla başlayacak.

Eski basketbol antrenörü, kendi tasarladığı oyunun patentini aldı

Elazığlı eski basketbol antrenörü Cihan Kırmızıkaya (40) aklına gelen bir fikir üzerine tasarladığı oyunun patentini aldı ve satışa sundu.

Gerçekleştiremediği hayalini yaptığı maket trenlerde yaşatıyor

Elazığ'da 3 yaşından beri tren istasyonundan çıkmayan ve en büyük hayali Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda (TCDD) çalışmak olan Adil Bilgin, şimdilerde minyatür trenler yaparak bir nebze olsun hayalini yaşatıyor.

Elazığ TÜFAD'da yeni başkan Ercan Gür

Mevcut başkan Münir Yılmaz'ın vefatı nedeniyle boş kalan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Elazığ İl Başkanlığı görevine Prof. Dr. Ercan Gür getirildi.

Münir Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor'un eski kalecisi Münir Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz vefat etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığspor F. Erbaaspor'a bileniyor

Elazığspor, F. Erbaaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Elazığ'da tren tıra çarptı, sürücü araçtan atlayarak canını kurtardı

Elazığ'da yük treni, hemzemin geçitte bir tıra çarptı. Sürücü, treni fark etmesinin ardından araçtan atlayarak kurtuldu.

Elazığspor tam kadro çalıştı

Elazığspor, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti. Bordo-beyazlı ekipte eksik oyuncu bulunmuyor.

Elazığspor'da Nevşehir Belediyespor hazırlıkları

Elazığspor, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Elazığspor tam kadro çalıştı

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 25. haftasında evinde oynayacağı Sancaktepe FK maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Futbolcunun 3 kez çapraz bağı koptu, uzmanlar 'Antrenman' detayına dikkat çekti

Elazığspor'un genç futbolcusu Selim Enes Özeren'in iki buçuk yıl içerisinde 3 kez ön çapraz bağı koptu. Başarılı geçen ameliyat sonrası futbolcu taburcu edilirken, tedaviyi üstlenen Medical Park Elazığ Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Burhan Taneli, uygun olmayan koşul ve zeminlerde yapılan sporun ve yoğun antrenman temposunun ön çapraz bağın kopmasına sebep olabildiğine dikkat çekti.