Tunceli Haber Haberleri

Tunceli Haber Haberleri

Baraj manzarası eşliğinde yamaç paraşütü keyfi

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla terörden temizlenerek huzur ve güven kenti olan Tunceli’de usta öğreticiler kursiyerlere enfes manzara eşliğinde yamaç paraşütü eğitimi veriyor.

Tunceli’de bir haftada 11 terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli Valiliğince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 4'ü 1 milyon 800 bin TL ödüllü listede aranan toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Tunceli, LGS’de Türkiye ikincisi oldu

Tunceli, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre 43,35 toplam net ortalaması ile Muğla'nın ardından Türkiye ikincisi oldu.

Vali Sonel, kaybolan genci arama çalışmalarını takip etti

Tunceli'de otobüsün çarparak Munzur Çayı'na uçurduğu genç adamın arama çalışmalarını Vali Tuncay Sonel olay yerinde takip etti. Vali Sonel, Munzur Nehri kıyısında Engin kardeşimiz maalesef talihsiz bir kaza yaşıyor. Bir yolcu otobüsünün çarpması sonucunda Munzur Nehri'ne düşüyor dedi.

Tunceli'de 200 kişilik ekip kayıp genci arıyor

Tunceli'de Munzur Çayı kıyısında cep telefonu ve şapkası bulunan genç, Elazığ'dan gelen balık adamlar dahil 200 kişilik ekip tarafından aranıyor.

Dünya Rafting Şampiyonası açılış seremonisi gerçekleşti

Türkiye'de ilk kez Tunceli'de düzenlenen olan Dünya Rafting Şampiyonası'nın kortej yürüyüşü ve açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Tunceli’de Dünya Rafting Şampiyonası heyecanı

Terörden temizlenip huzur ve turizm şehri haline gelen Tunceli'de Türkiye'de ilk defa düzenlenen Dünya Rafting Şampiyonası heyecanı başladı. Şampiyona nedeniyle otel ve misafirhanelerde yer kalmayınca, yurtlar kullanıma açılıp, nehir kenarına kamplar kuruldu.

Tunceli Valisi Sonel: "El bombaları ile karşılık verdiler, kahramanlarımız gerekeni yaptı"

Tunceli’de Kutu Deresi’nde 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yerinde yöneten Vali Tuncay Sonel, "5 kadın terörist ’Teslim Ol’ çağrılarımıza rağmen, ateşle, el bombaları ile karşılık verdi, bizim kahramanlarımız da teröristlere gerekeni yaptı" dedi.

Tunceli'de 5 terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli’de bir mağarada kıstırılan 5 kadın terörist, "Teslim Ol" çağrılarına ateşle karşılık verince çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Tunceli'de korkutan deprem

Tunceli'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Öldürdüğü kadının cenazesine de katılan zanlı tutuklandı

Tunceli'de 3 çocuk annesi kadını öldüren ardından da cenaze törenine katılan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.