Türkiye Futbol Federasyonu Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Haberleri

Play-Off tarihleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Ligde Play-Off müsabakalarının oynanacağı tarihleri açıkladı

Futbol liglerindeki maçlar süresiz ertelendi!

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, maç sonu hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

Elazığspor lige devam etme kararı aldı 

Türkiye futbol federasyonu, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FKB’nin da yer aldığı 3. Liglerde maç programını açıkladı. Bu programa göre, temsilcilerimizin ligden çekilme başvuruları da TFF tarafından kabul edilmemiş oldu. 

Bülent Güllü, UEFA A Lisans Kursu'na katıldı

Elazığlı teknik adamlardan Bülent Güllü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Antalya'da düzenlediği UEFA A Lisans Kursu'na katıldı.

Elazığspor Başkanı Çayır, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü

Şirketinin bir dizi açılışları için Elazığ'da olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Elazığspor Başkanı Serkan Çayır'la bir araya geldi.

Elazığspor ve HD Elazığ Karakoçan'ın maçları ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto 1. Lig, TFF 2 ve 3. Lig maçlarını erteleme kararıyla Elazığ takımları hafta sonu sahaya çıkamayacak.

HD Elazığ Karakoçan FK'dan erteleme talebi

Pazar gününden bu yana hava muhalefetinden dolayı İzmir'den, Elazığ'a dönemeyen Elazığ Karakoçan FK, 22. haftada evinde oynaması gereken BÜ Alanya Kestelspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Haftanın hakemleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu hafta sonu oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı.

Süper Lig'de 5, 6, 7 ve 8. haftaların programları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 5, 6, 7 ve 8. hafta oynanacak karşılaşmaların programlarını açıkladı.

2. Lig ve 3. Lig'de gruplar belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yer alacak takımları, kura çekimiyle belirledi. 

Müsabakanın hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez hakem Komitesi, 3. Lig 2. Grup 28. Haftasında oynanacak olan müsabakaların hakemlerini belirledi.

Elazığ Belediyespor'un ertelenen maç tarihleri belli oldu

Elazığ depremi sonrası iki iç saha maçı ertelenen Elazığ Belediyespor'un, bu maçları oynayacağı tarihler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Elazığspor resmen ligden çekildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından ligden çekilme talebinde bulunan Elazığspor'un bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edildiği bildirildi.

Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı seçildi

Nihat Özdemir, 179 geçerli oy ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi