Tutku Haberleri

Tutku Haberleri

Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları doğa tutkunlarını ağırlıyor

Elazığ'daki Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları, doğaseverler ile fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Motor tutkunu damadın gelin arabası da motosiklet oldu, görenler şaşırdı

Elazığ'da motosiklet derneğinden tanışarak dünya evine giren çiftin gelin arabası çok sevdikleri motosiklet oldu. Konvoyunda motosikletlerden oluştuğu düğünde, halay ve çiftetelli yerini motosiklet gösterisine bıraktı.

Farkındalık için yağmur altında zorlu köy yollarında 50 kilometre pedal çevirdiler

Elazığ'da bir araya gelen bisiklet tutkunları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla, yağmurlu ve zorlu köy şartlarında pedal çevirdi.

Antika tutkusu sayesinde işlettiği kafe müzeye döndü

Elazığ'da kafe işletmeciliği yapan 50 yaşındaki Macit Kılıç, antika eşyalara olan merakından 43 yıldır topladığı yüzlerce eşyayı kafesinde sergileme kararı alınca kafe adeta bir müzeye döndü.

Soğuğa aldırmadan giysilerini çıkartıp kick boks yaptılar

Kar yağışının etkili olduğu Elazığ'da kick boks tutkunu ve sporcusu iki arkadaşın giysilerini çıkartıp evlerinin önünde antrenman yapması dikkat çekti.

Bu otomobil 50 yaşında, fiyatı ev değerinde

Elazığ'da klasik araba tutkunu Halis Yüksel,1970 model olan gözü gibi baktığı 'Chevrolet' marka otomobiline 350 bin TL verilmesine rağmen satmadı.

Ağaç parçalarını sanata dönüştürüyor

Elazığ'da yaşayan 43 yaşındaki Hüseyin Erdoğan, çocukluk yıllarında dayısının marangozhanesinde öğrendiği ahşap işlemeciliği tutkusunu yaşatıyor.

Sis görsel şölen sundu, fotoğraf tutkunları Harput'a geldi

Elazığ'da 4 gündür etkili olan sis bulutları, tarihi Harput Mahallesi'nden izlemesi keyif veren görsel şölen sunarken, bir çok kişi de bu anı görüntülemek için şehir dışından geldi.

Adrenalin tutkunlarının yeni adresi 'Macera Parkı'

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde adrenalin tutkunları için kurulan ve büyük bir bölümü tamamlanan 'Macera Parkı heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

Tarihi Palu'ya fotoğrafçı akını

7 bin yıllık tarihe sahip olan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Elazığ'ın Palu ilçesi fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor.