Tutuklama Haberleri

Tutuklama Haberleri

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 29 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 29 kişi tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 26 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 26 kişi tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi aralıksız sürüyor. Bu çerçevede son bir hafta içerisinde 3 şüpheli tutuklanırken, 20 kişi hakkında ise işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 4 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 4 şüphelinin tutuklandığı ve 17 şahıs hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 2 şüpheli tutuklanırken 18 şahsa da işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 5 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanırken 33 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ilde 260 vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon: 28 tutuklama

4 ilde 260 vatandaşı telefon üzerinden dolandırarak 1 milyon 500 bin lira vurgun yapan suç örgütüne jandarma tarafından Elazığ merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele ile yaptığı çalışmada, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da torbacılara operasyon: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 1 tutuklama

Elazığ'da polisin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da sahte para operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da polisin yaptığı sahte para operasyonunda 2 şüpheli tutuklanırken çok miktarda sahte para ele geçirildi.

Elazığ'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 tutuklama

Elazığ'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 17 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 şüpheli de tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu madde operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içinde düzenlenen uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'sinin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Elazığ'da bir haftada uyuşturucudan 5 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli tutuklanırken, 15 şüpheli hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerin yaptığı çalışmada toplamda 4 kilo 607 gram esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonlarında 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan 2 farklı çalışmada gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüphelinden 3'ü tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da jandarma ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor: 2 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ merkezli 4 ilde kart kopyalama çetesine operasyon: 2 tutuklama

Elazığ merkezli 4 ilde, kart kopyalama çetesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Elazığ'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 5 tutuklama

Elazığ'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı çalışmada, yem torbası içerisinde 565 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 2 tutuklama

Elazığ'da bir kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayında , 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 4 tutuklama

Elazığ polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 9 şüpheli yakalandı, 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele: 5 tutuklama

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadelede kapsamında yaptığı çalışmada gözaltına alınan 14 şahıstan 5'i tutuklandı.