Tutuklandı Haberleri

Tutuklandı Haberleri

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 19 kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 19 kişi tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 29 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 29 kişi tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 26 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 26 kişi tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 4 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 4 şüphelinin tutuklandığı ve 17 şahıs hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da su saati ve muslukları çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da 5 daireden 3 adet su saati ve 35 adet musluk çalan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramada bir tırın dorsesinde 17 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 151 şahıs yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 151 kişinin yakalandığı, bunlardan 21'inin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Elazığ'da uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da hırsızlık yaparken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isterken yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 5 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 156 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 156 kişinin yakalandığı, bunlardan 25'inin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Elazığ'da 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli, yaptıkları hırsızlık sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da ikametten hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da iki farklı ikametten hırsızlık yapan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da son 9 ayda 321 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da son 9 ayda uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından 321 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 144 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 144 kişinin yakalandığı, bunlardan 24'ünün sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

22 ayrı suç kaydı olan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan kaydı olan zanlı, bir iş yerindeki hırsızlık olayı sonrası polis ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde yakayı ele verdi. Adliyeye sevk edilen ve 15'i hırsızlık olmak üzere 22 adet suç kaydı bulunan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklandı

Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da camiden hırsızlık yapan zanlı tutuklandı

Elazığ'da iki camiden dizüstü bilgisayar ve kamera kayıt cihazı çalan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da akü hırsızı tutuklandı

Elazığ'da 2 farklı araçtan akü çalan hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 suç kaydı bulunan oto hırsızı tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yakalanan ve 23 adet suç kaydı bulunan oto hırsızı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ilde 260 vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon: 28 tutuklama

4 ilde 260 vatandaşı telefon üzerinden dolandırarak 1 milyon 500 bin lira vurgun yapan suç örgütüne jandarma tarafından Elazığ merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 127 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 127 kişinin yakalandığı bunlardan 19'unun sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 121 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 121 kişinin yakalandığı bunlardan 21'inin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Hırsızlık zanlısı tutuklandı

Elazığ'da 5 ayrı yerden hırsızlık yapan şüpheli, polis ekiplerince yakalanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 107 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında yakalanan 107 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 117 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında yakalanan 117 şüpheliden 17'si tutuklandı.