Uçak Haberleri

Uçak Haberleri

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elâzığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin  dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu'na toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi ve destek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günler kala toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmaya devam ediyor.

Milli muharip Uçak KAAN ilk kez uçtu

Milli Muharip Uçak KAAN, bugün sabah saatlerinde ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Uçak seferlerinde kış tarifesine geçildi 

Türk Hava Yolları (THY) tarafından uçuş programında değişikliğe gidildi. Geçilen Kış tarifesinde Elazığ’da uçuş saatlerinde değişikliğe gidilmezken Malatya’da uçuş saatlerinin değişmesi tepkiye neden oldu. 

Biden'dan İsrail'in katliamıyla ilgili skandal açıklamalar!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de en az 660 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı sonrası İsrail'i ziyaret ediyor. Uçağın kapısında İsrail Başbakanı Netanyahu ile kucaklaşan Biden, hastane katliamı nedeniyle İsrail'i aklayıp, katliamı Filistin tarafının yaptığını iddia etti. İsrail'in hastane bombalamasına da 'patlama' demekten geri durmadı.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Ankara’ya güçlü bir şekilde gidelim

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, çınarlarımızı unutmadı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam etti.

Çoban: Halkımızın yoğun ilgisine mazhar oluyoruz

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban adaylık başvurusunun ardından gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisini gördüğünü belirterek, “Adaylık başvurumuzun ardından kaldığımız yerden devam ettiğimiz halkımızla kucaklaşmalarımızda vatandaşımız bizleri adeta bağrına basmakta ve 14 Mayıs 2023 tarihini hasretle beklediklerini dile getirmektedir” dedi.

Ağın Belediyesi depremzedelere kucak açtı

Ağın Belediye Meclisi tarafından alınan kararla meydana gelen depremlerin ardından ilçede bulunan misafirhane ve lojmanları depremzedelerin konaklaması için tahsis etti. 

Başkan Yılmaz: Beldemizde 25 depremzede aileye kucak açtık 

Beldelerinde 25 depremzede aileye kucak açtıklarını söyleyen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belediye ve hayırseverlerimizle birlikte bu zor günlerde depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Yoğun sis nedeniyle uçuşlar iptal edildi 

Elazığ’daki yoğun sis dolayısıyla Elazığ - İstanbul ve Elazığ – İzmir arasındaki uçuşlar iptal edildi. 

Ziver Air Uçak Filosunu Genişletiyor

Dünyada ve ülkemizde devamlı ve güvenli uçuşları bulunan Ziver Holding bünyesindeki uçak filosunu genişletmeye devam ediyor...

Hayali için evini atölyeye çevirdi, maket uçak yapmaya başladı

En büyük hayali uçak fabrikasında çalışmak olan Ömer Güneş, evinin bir odasını atölyeye çevirdi. Birbirinden farklı maket uçaklar yapan Güneş, Selçuk Bayraktar'ın fabrikalarında görev almak istiyor.

Elazığ'da uçak seferleri iptal edildi

Elazığ Havalimanından yapılacak tüm uçuşlar, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Uçakta rahatsızlanan vatandaşa hemşire yolcu ilk müdahaleyi yaptı

İstanbul’dan Elazığ’a gelmek için bindiği uçakta rahatsızlanan hastaya, yolcular arasında bulunan bir hemşire müdahale etti.

FGHC Başkanı Semih Erdem, güven tazeledi

Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FGHC) Olağan Genel Kurul'unda güven tazeleyen mevcut Başkan Semih Erdem,Elazığ basın camiasında görev alanlar ister üyemiz olsun, ister üyemiz olmasın hepsi adına talep kar olmaya çalıştık. Bizler kutuplaştırıcı değil her daim kucaklayıcı bir cemiyet olduğumuzu gösterdik ve bu ilkemizden de taviz vermeden yolumuza devam etmek istiyoruzdedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Paşamız vatan millet aşığı bir insandı, tüm Türkiye üzüldü'

Korgeneral Osman Erbaş paşa ile ve tüm şehitlere rahmet dileyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Osman Erbaş paşanın insanları kucaklayan vatan millet aşığı bir insan olduğunu aktardı.

Ziver Havacılık Uçak Hangarı Açtı

2016 yılında Ziver Holding bünyesinde Ankara merkezli olarak kurulan Ziver AİR Havacılık, yatırımlarına devam ediyor.

Önce Elazığ, sonra İzmir depreminde canla başla görev yaptılar

Elazığ'da meydana gelen depremde ailelerini bırakıp diğer kurumlarla birlikte yardıma koşan Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, İzmir'e de aynı gün uçakla ulaşıp enkaz altında kalanları kurtarmak için gece gündüz demeden çalıştı.

Adana'da çocukların silahla oyunu ölümle bitti

Adana'nın Kozan ilçesinde babasının tüfeği ile kuş avlamadan dönerken ayağı kayıp düşen 12 yaşındaki çocuğun omuzundan düşen tüfeğin ateş alması sonucu, 8 yaşındaki kardeşi hayatını kaybetti.

Karadeniz’de ABD ile Rus uçakları arasında gerilim

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de ABD'ye ait B-52 bombardıman uçaklarının uçuş gerçekleştirdiğini ve Rus savaş uçakları tarafından engelleme yapıldığını açıkladı.

Aydın'da gölete düşen genç boğuldu

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Yukarı Yakacık Mahallesi'nde balık tutmaya çalışan bir kişi düştüğü sulama göletinde boğuldu. Arkadaşlarının gözleri önünde suda kaybolan gencin bulunması için dalgıç ekibi çağrıldı.

Ankara’da orman yangını

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çıkan orman yangınına 2 uçak, 6 helikopter, 127 arazöz, 8 dozer ve 650 personelle müdahale edilen ediliyor.

Suriye’ye düzenlenen hava saldırısında 2 asker öldü, 7 asker yaralandı

İsrail tarafından Suriye'ye düzenlenen hava saldırısında 2 asker hayatını kaybetti, 7 asker yaralandı.

Teksas'ta uçak düştü: 3 ölü

ABD'nin Teksas eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Türk uçaklarından ABD B-52’sine havada destek

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı 2 F-16 ve 2 KC-135R uçağı ile ABD'ye ait B-52 uçağına destek verildiğini, ABD uçağına yakıt ikmali yapılarak F-16 uçakları tarafından Ege Denizi üzerindeki uluslararası hava sahasının derinliklerine kadar eskort görevi gerçekleştirildiğini duyurdu.

Rus savaş uçakları Karadeniz üzerinde ABD keşif uçağını önledi

Karadeniz üzerinde keşif uçağı yapan ABD'ye ait gözlem uçağı 2 adet Rus Su-27 ile sıkıştırılarak uzaklaştırıldı.

Muhtar, karantinaya aldığı köyünü köşe bucak dezenfekte ettirdi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bir köyde 10 kişinin Korana virüs (Covid-19) testi pozitif çıkması üzerine köyü karantinaya alan muhtar, şimdide tüm köyü dezenfekte ettirdi.