Ücret Haberleri

Ücret Haberleri

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan THM konseri

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da düzenlenecek olan konser ile Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini icra edecek. Konser, ücretsiz olacak.

Ders kitapları sıralardaki yerini aldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılında ücretsiz verilmek üzere hazırlanan yaklaşık 178 milyon ders kitabının okullardaki dağıtımına başlandı.

Halk Eğitim Merkezi'nden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mezun olmuş veya açık öğretim de okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu açacak.

Resim kursuna katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Elazığ Belediyesi tarafından çocukların bireysel gelişimlerini ve becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz resim kursu tamamlandı. Duygusal konsantrasyon ve algı becerilerini tuvale yansıtan çocuklara kursun ardından sertifikaları törenle verildi.

Yurt dışı çıkış harcı zamlandı

Yurt dışı çıkış harç ücreti bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 150 liradan 500 liraya yükseldi.

Elazığspor’dan prim sözü verenlere çağrı

Elazığspor Kulübü, prim sözü verip ücretlerini yatırmayan isimler için bir açıklama yayımladı.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Elazığ Belediyesi ücretsiz KPSS son tekrar kampı başladı

Alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Ücretsiz KPSS Son Tekrar Kampı başladı.

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Bahşi: Enflasyon hayatımızdan çıksın, maaş ve ücretlerdeki erime bitsin

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, kamu görevlileri ve emeklilerinin Temmuz ayında alacağı maaş artışları belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bedelli askerlik ne kadar oldu?

Memur maaş katsayısına göre 2024 Temmuz bedelli askerlik ücreti 217 bin 851 TL oldu. Nihai ücret, Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Zam yağmuru başlıyor! Temmuz’da tepeden tırnağa zam

Bu yıl temmuzda zam almayacağı için geçim endişesi büyüyen asgari ücretlinin alım gücü, gelecek zamlarla daha da zayıflayacak. Temmuzda elektrik ve akaryakıta büyük oranda zam geliyor. Enerji zamları, birçok kalemde de fiyat artışına neden olacak.

AK Parti'den asgari ücrete ara zam açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan milyonların beklediği asgari ücret açıklaması geldi. Hamza Dağ, asgari ücrette ek olarak artış olmasının gündemde bulunmadığını belirterek "Böyle bir çalışma yok" dedi.

AK Parti'de kritik MYK! 5 il başkanı değişiyor

Seçimler sonrası AK Parti için kritik günlerden biri geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanıyor. Toplantının ana gündemi 'değişim' talebi... Asgari ücretlilerin merakla beklediği temmuz zammı da masadaki konulardan...

Bayramda, Sivrice'de ulaşım ücretsiz

Sivrice Belediyesi Arife Günü ve Kurban Bayramı'nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarında ücretsiz hizmet sunacak.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Elazığ’da otobüs ve su ücretlerine zam geldi

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumlarına ikinci birleşim ile devam etti. Birleşimde alınan karara göre otobüs ve su ücretlerine zam geldi.

Elazığ Belediyesi Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

Toplu taşımaya yapılan zam bugün itibariyle başladı

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geldi. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL oldu.

Elazığ’da toplu taşımaya zam yolda!

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geliyor. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL olacak.

Başkan Turus Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu sözü tutarak öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete bu sene ara zam yapılıp yapılmayacağı konusu ile ilgili net konuştu.

Rektör Göktaş’tan hayırseverlere teşekkür

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Yasemin Açık Vakfı ilk projesinde sürdürülebilir kalkınma için kadınları destekleyecek

Türkiye’de iş gücüne dahil olmayan yaklaşık 30 milyonluk nüfusun 21,2 milyonunu kadınlar oluşturuyor. TÜİK’in 2023 yılı son çeyrek verilerine göre 8,6 milyon kadının iş gücüne katılmamasının nedeni ev işleri olurken bu sebeple iş gücüne katılamayan erkeklerin sayısı ise sıfır! İstihdam edilen nüfusta ücretsiz aile işçisi olarak çalışanların yüzde 68’ini de kadınlar oluşturuyor. Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, “Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

SGK'dan 'asgari ücret' genelgesi! 

Asgari ücret desteği 700 liraya yükseltilmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eksik prim bildiren işveren için bir genelge yayımladı. Buna göre brüt asgari ücretin onda birini geçen tutarda eksik prim bildiren işverenin desteği iptal edilecek.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

Usta isim Zafer Kiraz, bir kez daha hayran bıraktı

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verdi.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığlılarla buluşacak

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı Ünlü Haber Sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında 17 Şubat Cumartesi günü Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verecek.