Ulaşım Imkanı Haberleri

Ulaşım Imkanı Haberleri

Başkan Turus Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu sözü tutarak öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

Şehirler arası otobüs terminali Elazığ’a vizyon katacak 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi’nden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yapımının tamamlanmasıyla, Türkiye’nin önemli turizm duraklarından olan Elazığ’a gelecek misafirlere ve Elazığlılara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulmuş olacak. 

YKS'ye Girecek Öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkanı sunacak. 

Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki Yol Çalışmalarında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşlara daha güvenilir bir ulaşım imkânı sunmak amacıyla Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında başlattığı yol çalışmalarında sona gelindi.

İl Özel İdaresi Asfalt ve Yol Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında yaşanan sorunları azaltmak ve vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sunma adına gerçekleştirdiği asfalt bakım onarım çalışmaları sürüyor. 

LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 20 Haziran günü,  birinci oturumu 09.30’da, ikinci oturumu 11.30’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Başkan Şerifoğulları'Hedefimiz yaşamı kolaylaştırmak'

Yaptıkları her çalışmada vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hayata geçirilecek ulaşım projeleriyle daha konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sağlanacağını söyledi.