Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Haberleri

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Haberleri

 Uraloğlu: Elazığ’da GES için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’da kurulumu devam eden Güneş Enerji Santrali’nde sona gelindiğini duyurdu.

Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesi hangi aşamada?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, “Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren projesi etüt çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. 

Kömürhan Köprüsü'nden 7,25 milyon araç geçti 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya ile Elazığ arasına yapılan Kömürhan Köprüsü'ndem bugüne kadar 7,25 milyon aracı ağırladığını duyurdu. 

3 bakandan Adıyaman'da ortak açıklama

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adıyaman Üniversitesi’ndeki Koordinasyon toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "İlk günden beri hiçbir güvenlik sorunu yaşanmadı" derken Bakan Kurum ise 'Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini yürütüyoruz' dedi.

İŞ İNSANI DEMİRCİ’DEN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, Elazığ’ın iki önemli mahallesi Hicret ve Aksaray’ın şehir merkezine bağlantısını sağlayan demiryolu alt geçidinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür etti. 

100 Yılda Yapılamayacak İşleri 18 Yılda Tamamladık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 100 yılda yapılamayacak işleri 18 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tamamlayarak milletin hizmetine sunduklarını belirterek, Hakkari'de ne yapıyorsak İzmir, İstanbul ve Elazığ'da da onu yapıyoruz. Tüm çabamız vatandaşımızı ve milletimizi memnun etmek ve duasını almak dedi.

Bakan konvoyunda kaza

Elazığ'da çeşitli temaslarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu takip eden polislerin bulunduğu iki araç ile habercileri taşıyan otomobil kaza yaptı, maddi hasar meydana geldi.

Elazığ, Çok Daha Güzel Yerlere Gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ programı çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Bakan Karaismailoğlu: 'Büyük hedeflerimiz var'

Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olması yolunda ihtiyaçları tespit ettiklerine dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ülkemizin bütünsel kalkınmasına ulaşım ve haberleşme ile ne gibi katkılar sunabileceğimizi belirliyoruz. Büyük hedeflerimiz var. Ülkemizi bölgesinde lojistik bir süper güç haline getirmek, memleketin her karış toprağını dünyayla bağlamak, çağa uygun, akıllı, dijitalleşmesini tamamlamış eksiksiz bir ulaşım ve haberleşme altyapısı kurmak. Zira, çağın gereklerine uygun bir ulaşım ve altyapı sistemi Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olabilmesi için çok önemlidir. Ve daha da önemlisi, güçlü bir milli ekonomi, milli bağımsızlığımızın en önemli dayanağıdır dedi.

Yeni Kömürhan Köprüsünde İki Yaka Birleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Karaismailoğlu, köprünün iki yakasını birleştiren son segmentin kaynağını yaptı. 

TOBB Ulaştırma Sektör Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yüce’nin de Sektör Meclis Üyesi olarak yer aldığı toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sektör Meclis Üyeleri katıldı.